IDEALAN POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH: Odaberite neki od ovih 10 parfema koji će svaku ženu učiniti srećnom

Da je parfem poklon za Dan zaljubljenih s kojim nema greške, govore i ove neodoljive note omiljenih ženskih mirisa.

Shutterstock

Ponekad se dobar poklon za Dan zaljubljenih može činiti veoma napornim, a ponekad i nemogućim zadatkom.

Od razmišljanja šta osoba koju volimo najviše priželjkuje i volela bi da poseduje do osmišljavanja samog finalnog iznenađenja, nam se ponekad napravi prava zbrka u glavi.

U tim trenucima, najvažnije je da se okrenete poklonu koji će svaku ženu obradovati, a to je uvek i zauvek - parfem.

Ovim ćete dragoj osobi pokloniti ne samo lep miris, već će im uvek probuditi lepe uspomene i jedan su od najjednostavnijih malih zadovoljstava u svakodnevnom životu koje činimo samo za sebe.

Ukoliko do sada još uvek niste odabrali pravi miris za nju, pored predloga parfema za poklon dragim ljudima i novolansiranih mirisa, uradili smo posao za vas i identifikovali 10 najboljih parfema koji će svaku ženu ili devojku učiniti srećnom.

Alien Mugler

Stvaraoci Aliena su bazirali kompoziciju na tri osnovne note: toplog belog ambera u bazi, drvenih nota u srcu i sunčanog indijskog jasmina na samom početku kompozicije. Osim prelepog mirisa koji asocira na jaku ženu, dizajn parfemske bočice ga čini još privlačnijim.

www.mugler.com 

Hugo Boss - Boss Orange

Boss Orange od Hugo Boss je cvetni miris koji upotpunjuje spoljnu lepotu svake žene, kao što i otkriva njene unutrašnje kvalitete. Gornja nota je crvena jabuka, srednje note su cvet narandže i belo cveće, dok bazu čine slatkaste note i vanila.

amazon.com 

Burberry - Body

Burberry Body je luksuzna cyhpre – voćna kompozicija koja je prepuna svežih nota zelenog absinta, breskve i frezije koja pokreće čim ga prvi put pomirišete.

burberry.com 

Armani - Si

Si je intenzivna i sofisticirana interpretacija klasičnog ženskog mirisa koji utiče na samopouzdanje i energiju. Posvećen je slobodnim ženama koje se usuđuju da prihvate svoju najnežniju stranu.

screenshoot/ jasmin parfimerija 

Gucci Memoire

Gucci Mémoire otkriva novu, modernu kategoriju parfema koja je mešavina mirisa i emocija. Ovaj parfem poziva žene da svet pogledaju iz nove perspektive i da otkriju skrivenu lepotu prirode.

screenshoot/gucci.com 

Dolce&Gabbana The Only One

Kompozicija ovog parfema simbolizuje miris ljubavi, zavođenja i požude, predstavljena bočicom crvene boje rubina. Smatra se još uvek skoro lansiranim parfemom, predstavljenim 2019. godine, što ga čini odličnim poklon za one koji vole da isprobavaju novitete.

dolce&gabbana 

Chloé - Naturelle

Amblem Chloé je oduvek bila sveža, jedinstvena ruža. Ovaj autentični cvet je u prvom planu u srcu novog mirisa i ostavlja moćan, ali prefinjen drvenasti otisak koji traje satima.

Chloe.com 

Lancôme - Idôle

Idôle je novi miris od brenda Lancôme, namenjen novoj generaciji žena koje obožavaju cvetne note. Važi za luksuzan, elegantan, otmen i senzualan ženski parfem.

lancome 

Bvlgari - Omnia pink sapphire

Sveža citrusno-voćna kompozicija Omnia Pink Sapphire nadahnuta je dragim kamenom ružičastog safira koji simbolizuje mladost i radost života. Predstavlja pravo osveženje za ljubitelje nežnih, cvetnih, letnjih parfema.

bulgari.com 

Narciso Rodriguez Rouge

Sve u vezi Narciso parfema je visoka klasa – zaista predstavljaju pravi luksuz, a to je slučaj i sa ovom crvenom bočicom. Iako osoba kojoj kupujete parfem nije ljubitelj nota ruže u mirisa, ovaj sklop će im otvariti um i učiniti da se dive onome što njihove oči ne mogu da vide.

narciso rodriguez