SA NJIMA ĆETE MIRISATI OD JUTRA DO MRAKA: Najdugotrajniji parfemi za hladnu sezonu namenjeni jakim ženama

Parfemi odaju dosta o ličnosti i zato se smatraju posebnim kozmetičkim proizvodom. Kako vam se zimi parfem ne bi manje osetio, odlučite se za postojane mirise koji predstavljaju vas.

Instagram

Zima je poznata kao godišnje doba koje uveliko diktira promene unutar naše garderobe. Tako nešto više pažnje posvećujemo toplim modnim komadima i pletivu, ali promene ne zaobilaze ni naše kozmetičke police.

Kada je beauty svet u pitanju, pripreme za zimu neretko se dotiču kozmetike čije formule postaju nešto bogatije, a izuzetak nisu ni omiljeni parfemi koji su sve samo ne dosadni i suptilni!

Freepik/ freepic.diller 

Osim što za vreme praznika težimo nešto raskošnijem i elegantnijem odevanju, ništa drugačije nije ni kada je kozmetika u pitanju, a pogotovo parfemi.

Poznato je da mirise najčešće biramo u skladu s godišnjim dobom u kojem se nalazimo, pa su tako zimi note nešto raskošnije i drvenaste.

Takođe, česti odabir su i oni parfemi koji uveliko podsećaju na Božić, a koji pak u sebi sadrže arome cimeta, jabuke, narandže, kuvanog vina i začina.

Freepik/ freepic.diller 

Za razliku od drugih beauty proizvoda, parfem ima tu moć da u nama podstakne najlepše osećaje i probudi drage uspomene na koje nas sam miris asocira, a neretko u nama stvara osećaj topline i udobnosti, baš kao i omiljeni džemper zimi.

Upravo zato pridajemo toliko pažnje kada biramo novu bočicu parfema s kojom ćemo obogatiti svoju kozmetičku policu, a ako ste u potrazi za svojim novim mirisom, u nastavku smo izdvojili nekoliko parfema s kojima ove zime ne možete pogrešiti!

YSL Beauty, screenshoot/fragrantica.com/ Parfemi za zimu