Parfem može dosta da kaže o osobi, stoga je važno izabrati miris koji će najbolje oslikati vašu ličnost i karakter, ali i koji će ostaviti neodoljiv trag gde god da krenete, a za to su najbolji orijentalni mirisi koji su sada trend u svetu.

Ovaj nevidljivi dodatak može itekako uticati na to kako nas okolina pamti. Takođe, dolaskom proleća volimo ne samo da osvežimo naše dnevne stylinge, već i da ih upotpunimo sa nekoliko novih, harmoničnih mirisa koji su istovremeno lagani, ali ostavljaju utisak.

Ako se radi o dnevnom parfemu za posao ili šetnju, biramo laganije i osvežavajuće mirise, dok za večernje prilike ili poseban događaj prednost dajemo bogatijim i senzualnijim notama. Otkrijte ih u nastavku!

Al Haramain Belle

Belle je cvetni voćni gurmanski miris za žene. Gornje note su cvet crne ribizle, mandarina i grejpfrut; srednje note su dinja i kajsija; bazne note su slatke note, mošus i sandalovina.

1 HARAMAIN BELLE primary.jpg
Promo 

Lattafa Ana Abiyedh

Ana Abiyedh je miris za žene i muškarce. Gornje note su beli mošus i cypriol oil ili nagarmotha; srednje note su vanila, šafran i kardamon; bazne note su zrna tonke i drvo guaiac.

1 LATTAFA ANA primary.jpg
Promo 

Ajmal Amaze for Her 

Amaze for Her je cvetni voćni miris za žene. Gornje note su cvet narandže, bergamot i mandarina; srednje note su ruža, breskva i fruit tea; bazne note su mošus i zrna tonke.

Ajmal Amaze for Her
Promo 

Lattafa Yara

Lattafa Yara je eterični i drveni unisex miris koji se otvara energizirajućim mirisom sa notama ouda i mošusa.

Lattafa-Yara.jpg
Promo 

Top seler u svim parfimerijama

Club De Nuit

Club De Nuit Woman je vrlo opojan i nežan ženski parfem sa sjajnom svežinom citrusnih akorda koji se kombinuju sa cvetno-voćnim notama ruže, jasmina i ličija. Gornje note su Bergamot, grejpfrut, breskva, pomorandža; srednje note geranijum, jasmin, liči i ruža; bazne note su sastavljene od vetivera, pačulija i mošusa.

Armaf Club de Nuit Woman.jpg
lilly.rs 

 Bonus video

Žena se miriše parfemom u prodavnici Twiter

   Izvor: Wanted A.N.