Kao što je to slučaj u modi ili kozmetici, ono što nosimo na noktima takođe podleže sezoni u kojoj se nalazimo. Tako tokom zimskih meseci volimo prigušenije boje i detalje, dok je proleće rezervisano za nežne pastele i razigrane šare, od kojih je najistaknutija bela rada.

Neki od omiljenih simbola proleća svakako su razne rascvetale biljke, međutim, kada govorimo o manikiru, bele rade su se pokazale kao najčešći izbor, a vidimo i zašto. Ovaj nežni i upečatljivi manikir idealan je za sve romantičare u duši, ali i za one koji vole cvetni dizajn.

Isto tako, postoji milion načina za izvođenje ove vrste manikira, pa može biti potpuno minimalistički ili nešto živopisnije, što možete postići odabirom netipičnih boja ili upotrebom podloge u određenoj nijansi.

Sviđa nam se jednostavna varijanta sa neutralnom, providnom podlogom i cvetovima razbacanim po noktima, a što se tiče oblika noktiju, najbolje stoje na dužem bademastom obliku. Naravno, nisu isključeni ni kratki nokti.

Ovaj manikir je zaista poseban, pa ako volite jedinstveniji dizajn, nije previše agresivan, ali se razlikuje od ostalih, izbor je sa kojim ne možete pogrešiti. Kakobismo vas inspirisali, mi smo odabrali nekoliko najlepših primera koji će vas sigurno podstaći da se odvažite da sami uradite ovaj manikir!