Planirate da se ove jeseni izdvojite iz mase? Da li ste znali da vam u tome vam mogu pomoći i određeni parfemi. Izdvojili smo pet mirisa koji će bez sumnje, privući svačiju pažnju.

Carolina Herrera, "CH Women"

Caroline Herrera je cvetni, sa svežim početkom i orijentalnim završetkom. Kompoziciju otvaraju sveže note bergamota, grejpa i limuna uz egzotične voćne note i vodene note. U slatkom srcu je prirodno ulje Bugarske ruža, sambak jasmin, cvet narandže, cimet iz Šri Lanke i praline. Kompoziciju završava senzualni akord jelenske kože, sandalovine, kedra, pačulija, kašmira, ambera i transparentni mošus.

parfem Carolina Herrera
www.fragrantica.com 

Escada, "Celebrate Life"

Parfemska voda za žene Escada Celebrate Life će vam izmamiti osmeh na licu. Podseća nas da se bit sreće nalazi u malim stvarima i neočekivanim trenucima radosti. 

Prvo će vas omamiti voćna kombinacija delikatne kruške, ličija i sočne gorke narandže. Nakon nekog vremena će se priključiti elegantni akordi srca koje se sastoji od latica ruže i cveta narandže uz pratnju senzualne ambre. Mirisna kompozicija baze je slatko orijentalna kombinacija vanile, ambroksana i mošusa.

Escada – “Celebrate Life”
www.fragrantica.com 

Lacoste, "Lacoste Pour Femme Intense"

Lacoste Pour Femme je e koncentracija ženstvenosti, kosmopolitska esencija prožeta jedinstvenom francuskom elegancijom. Ovo je parfem koji nameće svoju ličnost ali bez arogancije, kombinujući mekoću sa hrabrošću i samopouzdanje sa savršenom elegancijom. 

Lacoste – “Lacoste Pour Femme Intense”
www.fragrantica.com 

Dolce&Gabbana, "Velvet Sicily"

Parfem strasti, miris žene - suština Sicilije. Velvet Sicily od Dolce&Gabbana je cvetni drveni mošusni miris za žene.

Citrusno-cvetna kompozicija na pudrastoj i mošusnoj bazi napravljena je da evocira miris sveže opranog rublja osušenog na suncu. Akord heliotropa zajedno sa sandalovinom podseća na kolačiće od badema specifične za Siciliju.

Dolce&Gabbana – “Velvet Sicily”
www.fragrantica.com 

Narciso Rodriguez, "Narciso Rouge"

Narciso Rouge je najavljen je kao uzvišeno zavodljiv, misteriozan. ženstven i strastven parfem. Eau de Parfum Rouge ne samo da je seksipilan, on podiže strasti.

Ovo je definitvno jedan od onih parfema zbog kojeg će svi orketati za vama.

Narciso Rodriguez – “Narciso Rouge”
www.fragrantica.com 

A u nastavku otkrijte Zarine parfeme koji mirišu poput luksuznih:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease