NOKTI KOJI ĆE OBELEŽITI SEPTEMBAR 2022: Najtraženija boja bez koje je jesen neizbežna

Ovog septembra je maslinastozelena boja postala glavna inspiracija mnogih ljubiteljki sezonskih nijansi na noktima.

Ukoliko imate problema sa lomljenjem i listanjem noktiju isprobajte ove lakove koji obnavljaju nokat i čine ga zdravijim.
Instagram 

S dolaskom hladnijih dana, nije čak bilo ni potrebno pitati vašu omiljenu kozmetičarku koja vam radi nokte koje su boje IN i šta se sada najviše traži kada je jedan pogled na Instagram hashtagove poput #nailtrends ili #autumnnails dovoljan da bi Vaša znatiželja bila zadovoljena.

Uzevši to u obzir složićete se u jednom: jesenske boje noktiju manja su obaveza od izdvajanja novca za novi komad odeće, cipela ili torbe, ali imaju istu sposobnost da vašem izgledu daju novosezonsko osveženje.

Ovog meseca ‘it’ boja laka za nokte ona koja dolazi u prelepoj maslinastoj nijansi. Ovo jej jedna od onih basic boja koja odlično pristaje uz gotovo svaki ten, a idealno oslikava i jesensko raspoloženje i sjajno se uklapa uz sve #autumnoutfite.

Kako izgleda maslinastozelena boja na noktima, bilo da su gelirani, premazani običnim ili trajnim lakom, pogledajte u našem izboru top Instagram fotografija.

Instagram Maslinastozeleni nokti su idealni za početak septembra!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši