Jesen nam donosi nove modne trendove, ali i kada je reč o nvoitetima u beauty svetu. S obzirom na to da je leto bilo rezervisano za veseče boje koje ističu preplanuli ten, narednih meseci na noktima ćemo nositi zemljane boje.

Braon boja noktiju dugo nije bila među omiljenima, međutim prošle godine to se promenilo, te će tako i ove sezone pomenuta nijansa biti must have. Braon boja dominiraće jesenjim i zimskim modnim kolekcijama, ali i u beauty svetu, kako u oblasti makeup-a tako i u svetu manikira.

braon nokti u trendu su ove jeseni
Instagram 

Dakle, ukoliko želite da budete u trendu, izaberite nokte u boji braon boje, a na raspolaganju su vam razne nijanse - boje crne čokolade, karamele, bele kafe, bež...

izaberite neku od brao nijansi za vaše nokte
Instagram 

Ili, ukoliko volite french manikir, umesto klasične bele boje, možete ga zameniti braon bojom. Inače, ovaj trend ispratile su mnoge trendsetrke, a društvene mreže su prelavljene braon french manikirom.

Pravila ne postoje - umetnici se igraju ne samo bojama, već i linijama, raznim šarama i kombinacijama boja, a upravo oni mogu da dočaraju savršenu tečnu kompoziciju boja. Dakle, šta god da izaberete, nećete pogrešiti!

Kako izgleda boja kestena na noktima, bilo da su gelirani, premazani običnim ili trajnim lakom, pogledajte u našem izboru top Instagram fotografija.

Instagram Braon nokti za jesen - inspiracija