Narednih nedelja polako se pozdravljamo sa neutralnom paletom boja koja je bila dominantna tokom letnje sezone. Preskačemo i smele akcentne tonove, jer jesen je vreme zasićenih boja.

Pitate se koje su to boje?

Reč je o nijansama koje prelivaju po lišću koje opada sa grana. Ove boje se mogu videti pri jesenjem dekoru enterijera i eksterijera, a svoje mesto su pronašle i na vašim noktima. Ove jeseni budite dovoljno smele i isprobajte bogate nijanse poput crvene, bordo, ljubičaste, smaragdno zelene, narandžaste i bakarnih tonova.

boje jeseni na noktima vladaće narednih nedelja
Instagram 

Jesenji manikir u ovim bojama će vas zapravo podsetiti na to koliko jesen, iako je mnogi smatraju tmurnom, može zapravo da bude prelepa. Možda su ovo boje koje inače ne praktikujete na svojim noktima, ali su one baš zbog svoje zasićenosti i intenziteta, dovoljno primetne i neophodne kako bi osvežile jesenje dane koji nam predstoje.

ŠARENA PALETA BOJA NA NOKTIMA

Ako želite nešto zaista dramatično posegnite za hladnijom paletom tamnih boja. Smaragdne zelene nokte možete ulepšati dodatno zlatnim detaljima, dok teal varijantama savršeno pristaje srebrni trag. Takođe dovoljno izražajne same po sebi ove boje mogu da stoje i solo bez dodataka u vidu šljokica i druge dekoracije na noktima.

Ako ste ipak više raspoloženi za vrele tonove, koji bude maštu, vaše jarko crvene nokte možete ukrasiti nežnim polumesecom, ili pak odabradi sjajnu boju zrele šljive koja će svaku vašu pojavu učiniti zapamćenom. Topli tonovi među kojim su ljubičaste, crvene i sve između nijanse možete prikazati i u mat varijantama, koje još više naglašavaju vaš specifičan stil.

Budući da su ove jeseni boje u fokusu, sa detljima u svakom slučaju treba biti štedljiv. Vrlo malo ili čak potpuno bez detalja, savršeno je za postizanje vrhunskog jesenjeg izgleda noktiju.

izvor: zenskimagazin.rs