Slatke mirisne note bi vas na prvu mogle asocirati na šećernu vunu i slatke sirupe. Međutim, parfemi takvih aroma neće uvek tako mirisati. Zapravo, slatki parfemi danas mogu biti veoma sofisticirani, složeni i rafinisani. Upravo zato će se zašećerene mirisne note naći u središtu pažnje ove godine.

Jedna velika prednost slatkih mirisa je to što su svestrani. Mnoge od njih možete nositi tokom cele godine i iz dana u noć.

Takođe, oni mogu imati raspon od laganih i ženstvenih do snažnih i senzualnih, a zato će ih brojne beauty entuzijastkinje birati za ovo prelazno razdoblje u godini koje nam sledi.

SLATKI PARFEMI KOJE ĆETE RADO NOSITI U SVAKOJ PRILICI

Mnogi parfemi u svojim formulama mešaju slatke note sa zemljanim, stvarajući mirise koji će privlačiti veći broj ljudi različitih ukusa.
Međutim, mnoge od nas ne mogu odoleti ni onim parfemima koji mirišu poput kolačića s glazurom. Na tržištu postoje brojne slatke mirisne mešavine koje su tople i drvenaste ili u kombinaciji sa spicy ili klasičnim cvetnim notama.

Slatki parfemi koji u srcu mirisa imaju vanilu su jedni od najprodavanijih svih vremena. Vanila je još uvek poprilično tražena i izvan kuhinje, koliko god vam to na prvu možda zvuči neverovatno.

U nastavku vam donosimo 7 najmirisnijih parfema koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Bez sumnje ćete svaki od njih rado nanositi svaki dan i za svaku priliku.

screenshoot/fragrantica.com/ Slatki parfemi idealni za prelaznu sezonu.