Da, bilo je to vreme kada ste pražljivo nanosili šminku na lice čitav sat pre izlaska i pazili na svaki detalj, dok, nisu došle maske... Šminkanje celog lica je malo izgubilo draž, a posebno stavljanje nekog jarkog karmina. Jer kad preko njega treba da stavite masku, nema puno smisla. A da ne pričamo o tome što rizikujete da se potpuno razmažete...

Međutim, fokus je pao na neke druge stvari i danas govorimo o novim trendi bojama za nokte.

Iako je možda rano da zaključimo da je lak za nokte novi karmin tokom perioda Covida-19, sve što treba jeste da uđete na Instagram gde ćete biti preplavljeni neverovatno intrikantnim nail artom. Ako niste do sada probali, a razmišljate obavezno pogledajte naš tekst o tome kako da sami uradite gel nokte kod kuće. Tako ćete obezbediti i dugotrajnost vašeg novog manikira.

Trendi boje za jesen su između ostalog bogati tonovi polu dragog kamenja, zemljane i nude nijanse, tamno zelena i bordo. Šimer i sedef su takođe vrlo in ove sezone.

Ali pre nego što pređemo na isnpiraciju danas imamo i mali challenge za vas. Možda niste znali ali još jedan trend koji sve češće viđamo jesu devojke koji uparuju boju maske sa bojom na noktima. Ako i vi želite da probate isto obavezno nas tagujte na Instagramu da vidimo vaše ideje.

A sada uživajte.