Eva Mendez godinama unazad se ne može videti ni na jednom većem dešavanju. Čak i pre nekoliko meseci, na dodeli Oskara, nije se pojavila sa suprugom Rajanom Goslingom, već ga je bodrila iza kamera. 

Iako je svojevremeno bila jedna od najpopularnijih glumica, povukla se kada je dobila decu, a sada je prvi put progovorila o svojoj odluci. 

Kako je ispričala u intervjuu za People, zbog toga nije zažalila. Zapravo, glumica je ranije često govorila da nije želela da bude supruga i majka, a onda se pojavio Rajan Gosling.

"Izvestan čovek je ušao u moj život i naterao me da promenim mišljenje o svim tim stvarima", započela je Eva i dodala da je njena karijera od 2016. na "čekanju"

Kada je dobila i drugu čerku, pauzu je doživela kao "najlakšu odluku ikada", jer je smatrala da ne treba zbog filmova da propušta najvažnije trenutke u odrastanju ćerki.

"Tako sam srećna. I pomislila sam, ako mogu da provedem ovo vreme sa svojom decom – pa i to je posao", zaključila je glumica. 

Međutim, Rajan nije učinio isto. On je nastavio da snima, dok je Mendez preuzela ulogu domaćice. Iako glumica nema problem da bude "stay at home mum", mnogi smatraju da je ovako nešto nefer, jer su i mimo Holivuda žene te koje žrtvuju karijere zbog dece, gotovo kao da se to očekuje, ali ne i muškarci. 

Ipak, čini se da Mendez uživa u takvom životu, a svako ima pravo da živi onako kako želi, zar ne? 

Rajan Gosling je nastavio da snima filmove
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Inače, glumački par važi za jedan od najmisterioznijih u Holivudu, s obzirom da se trude da intimu sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti. Retko daju intervjue, i često uspevaju da promaknu paparacima, te se na prste obe ruke mogu izbrojati njihove zajedničke fotografije u poslednjih par godina. 

Eva Mendez sa Rajanom sve radi sama.
CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe za njih važi i da žive skromno, kao i da se ne razmeću novcem, te tako nemaju ni pomoćnice, niti dadilje. 

Pisalo se i da Mendez i Gosling, iako imaju 90 miliona dolara na računu, žive u dvosobnom stanu, kako bi naučili ćerke da budu prizmne. A ukoliko je to tačno, samo možemo da kažemo - kapa dole.

Eva Mendez i Rajan kriju ćerke od javnosti.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zanimljivo je i da je Eva fokus sa snimanja filmova prebacila na sopstveni biznis sa sredstvima za čišćenje, s obzirom da je i ranije govorila da je raspremanje kuće i pranje sudova opušta. 

Zbog toga je pokrenula i brend koji se bavi proizvodnjom antibakterijskih sunđera za čišćenje. To deluje terapeutski na nju. Ona kaže: "Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno i ide dublje od pukog čišćenja, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um."

PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Eva Mendez i Rajan Gosling

Pročitajte još: ZBOG NJEGA SE ODREKLA KARIJERE, A NAKON POROĐAJA NIJE IZLAZILA IZ KUĆE: Krišom su je snimili i dalje je ZAPANJUJUĆE LEPA

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ĆERKA SLAVNE GLUMICE SE PORODILA KOD KUĆE PA POTPISALA RAZVOD! Niko ne veruje šta je uradio fudbaler nekoliko sati posle toga instagram/thehappilyeva

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!