SMATRAJU JE NAJNORMALNIJOM KARDAŠIJANKOM: Na sebi je radila samo jednu stvar, a u 5. deceniji izgleda bolje nego ikad

Po mnogima najprirodnija i "najnormalnija" Kardašijanka

Instagram

Kortni Kardašijan je prošle nedelje napunila 42 godine. Najstarija sestra Kardašijan slavila je s jednako poznatim sestrama i polusestrama, ali i s novim dečkom Trevisom Bejkerom koji ju je iznenadio predivnim poklonom - buketom od 200 lala kao i visećim gardenijama koje su njeno najdraže cveće, koje je postavio u njenoj vili.

Po mnogima Kortni je najprirodnija i "najnormalnija" Kardašijanka je danas, osim srećno zaljubljena, i uspešna poslovna žena, ali i majka troje dece, a mnogi se slažu kako danas izgleda bolje nego u mlađim danima. Redovno vežba, već godinama pomno pazi šta jede, a sve se to itekako vidi na njoj.

Kourtni je uvek bila i najmanje eksponirana sestra, koliko je to moguće, a njen život obežila je desetogodišnja burna veza s ocem njene dece, Skotom Dizikom. On je i danas deo porodice, a sa svojom bivšom partnerkom se odlično slaže te je navodno jako srećan što je ponovno zaljubljena.

Instagram 

Naime, Skot je prošle godine raskinuo višegodišnju vezu sa Sofijom Riči jer mu je dala ultimatum da bira između nje ili dece, a Skot nije previše razmišljao pa ju je brzo zamenio 19-ogodišnjom Amelijom Hamlin.

I Kourtni je neko vreme ljubila puno mlađeg, 27-ogodišnjeg modela Jonesa Bendima, a nakon raskida njene sestre su otkrile kako je bivši bokser bio jako toksičan za nju. S druge strane, Trevisa svi obožavaju, a ljubav se rodila pre nekoliko meseci iz dugogodišnjeg prijateljstva.

Naime, par je dugo vezivalo prijateljstvo kao i činjenica da su susedi u Kalabasasu, a Trevis je medijima otkrio kako napokon kraj sebe ima ženu koja razume da su mu njegova deca prioritet, jer ih ima i ona. U galeriji pogledajte kako je Kourtni izgledala ranije, a kako izgleda sad:

Instagram Kortni Kardašijan izgled kroz godine