DALI BRAKU DRUGU ŠANSU: Nakon spekulacija o razvodu od 315 miliona dolara, popularan par uslikan zajedno

Čni se da su ipak uplovili u mirnu luku i repili nesuglasice

LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon brojnih navoda da se zvezde "Veselih sedamdesetih" razvode, Mila Kunis i Ešton Kučer, uslikani su sa decom, prilikom kupovine na obližnjoj pijaci.

Par je delovao skladno i srećno, tako da se ipak čini da su uspeli da reše nesuglasice i uplovili u mirnu luku.  

Iako su u braku preko pet godina, Mila i Ešton su jedan su od onih parova o kojima se poslednjih godina upravo piše u negativnom kontekstu. 

Da podsetimo, navodi da se razvode krenuli su nakon odluke da prodaju zajedničku kuću u Los Anđelesu. Tom prilikom, jedan od izvora bliskih paru ispričao je da supružnici neće dočekati selidbu u novi dom, i kako je ovo samo prvi korak u razvodu teškom čak 315 miliona dolara.

LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao jedan od glavnih razloga razvoda navodi se pandemija i posledice koje su došle sa njom. Novi uslovi i zatvorenost sa dvoje dece uticala je na odnose, te su svađe bile učestalije nego inače. Trzavica je bilo i ranije, ali im je, kako izvor navodi, karantin pokazao da ipak nisu jedno za drugo. 

Postavljalo se i pitanje kome će pripasti deca, pošto je sasvim izvesno da ih Ešton ne bi predao bez borbe, a isti je slučaj i sa Milom. Ipak, čini se da konačno uživaju kao prava porodica, i da su uspeli negativne strane karatnina da ostave po strani. Dokle će to trajati, ostaje da vidimo.

- / Backgrid USA / Profimedia