"IRINA BOGINJO, IMA LI NEŠTO DA TI NE STOJI DOBRO" Fanovi oduševljeni neobičnom bojom kose slavne manekenke

Nakon snimanja za "Vogue Russia", na svoj Instagram profil okačila je video koji je oduševio pratioce

Profimedia

Mnogi će reći - sa takvim licem i telom, normalno je da vam sve dobro stoji, ali ovog puta, zbog egzotičnog i neobičnog Izgleda, poznata manekenka Irina Šajk zatrpana je lavinom pozivinih komentara.
Naime, ona se fotografisala za naslovnicu ruskog izdanje magazina "Vogue", a tom prilikom nosila je haljinu sa kristalima i cirkonima. Ipak, pažnju su privukli njena neobična šminka i boja kose. 

Irina se fotografisala sa neon zelenom perikom, i "graphic" ajlajnerom u istoj boji, a manekenku su uporedili sa seksi likom iz serijala o Betmenu - "Poison Ivy". 

"Božanstvena žena", "Nestvarno lepa", "Boginjo, ima li išta što tebi ne stoji?", "Trebalo bi da razmisliš da se stvarno ofarbaš u ovu boju"... samo su neki od komentara ispod Instagram posta. 

U intervjuu za "Vogue" rekla je da od pandemije daleko više eksperimentiše sa uličnim stilom, kao i da je u svoj garderober "ubacila" boje. "Ranije bih na sebe nabacila nešto najjednostavnije, i po mogućnosti crno, ali sada mi prijaju boje, a potogovo zelena u nijansi limete", objasnila je Irina.

"Kad obučete neku boju, to samo dovede vaše raspoloženje na drugi nivo", završila je svoje izlaganje lepa Ruskinja.

Manekenka se u opisu fotografije zahvalila saradnicima i istakla da oni uvek znaju koje su njene omiljene boje, a video je za kratko vreme imao preko 850 hiljada pregleda.