Na crvenom tepihu tip top sređene, a privatno... 5 zvezda koje se ne plaše da podele fotografije bez šminke

Ova praksa postaje sve popularnija među pratiocima na Instagramu.

instagram/iamkristindavis

Zbog toga što smo navikli da ih viđamo na crvenom tepihu, savršeno sređene i sa stilom koji oduzima dah, često zaboravljamo da su i naše omiljene zvezde obični ljudi. Koliko god bile uspešne, čak i one ponekad biraju opušteni i prirodan izgled bez šminke. Štaviše, poznate ličnosti poput Selene Gomez, Kristin Dejvis i mnogih drugih dele ove trenutke na društvenim mrežama. U nastavku otkrivamo 5 zvezda koje biraju prirodan izgled umesto Instagram filtera!

Kristin Dejvis

Kristin Davis ne okleva da deli prirodne fotografije sa opuštenim izgledom, što njeni obožavaoci obožavaju. “Predivna”; “Lepa”; “Obožavam te” samo su neki od komentara koje je dobila od svojih pratilaca.

Instagram 

Lili Rajnhart

Nakon što se više od decenije borila sa aknama, Lili Rajnhart konačno je zadovoljna svojom kožom. U oktobru 2023, zvezda je podelila seriju selfija bez šminke, na kojima se jasno vidi koliko je njen ten zdrav i blistav.

„Od 12. godine borim se sa aknama,” napisala je u opisu fotografija. „Moja koža se konstantno borila sa bubuljicama, hiperpigmentacijom, crvenilom i ožiljcima. Ovo je moj ten sada, bez šminke i bez filtera.” Time je Lili još jednom pokazala da ljubav prema sebi i istrajnost donose rezultate.

Selena Gomez

U martu 2024, glumica i osnivačica uspešnog brenda Rare Beauty objavila je potpuno prirodan selfie, bez filtera i šminke, na Instagram Storyju. Sa ležerno sređenom kosom i obučena u sivi bademantil, pozirala je namigujući. Ova prirodnost dodatno je zbližila sa publikom, čineći je najpraćenijom ženom na Instagramu.

Instagram 

Ariana Grande

Ni Ariana Grande se nije plašila da pokaže svoju kožu bez šminke na Instagram storiju. Fotografija je bila deo „pre i posle“ za njen brend R.E.M. Beauty. Prelepa pevačica uslikala se u ležernoj situaciji, sa stidljivim osmehom i šoljom kafe u ruci.

Instagram 

Kajl Ričards

Nakon što je prošla nekoliko estetskih procedura o kojima je dugo sanjala, Kyle Richards je na Instagramu podelila fotografiju bez šminke, pokazujući koliko joj je samopouzdanje poraslo zahvaljujući tim procedurama. „Uvek sam imala guste obrve, ali nisu bile simetrične (sestre, a ne bliznakinje). Čak i kada nisam nosila šminku, malo sam ih popunjavala i stavljala nešto na usne. Sada mogu da preskočim taj korak .”