Sina Linde Evanđeliste otac jedva priznao: Jedna slika otkrila šta maćeha Salma Hajek stvarno misli o posinku

U kakvom je odnosu Salma Hajek sa Lindom Evanđelistom koja je rodila sina njenom sadašnjem mužu?

DUTCH... / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što se, svojevremeno jedna od najtraženijih manekenki sveta, Linda Evanđelista porodila, ime oca deteta nije bilo navedeno na papirima. Zbog njene strašne prošlost sa bivšim suprugom koji je osuđen za podvođenje i silovanje manekenki, mnogi su se nadali samo da on nije otac Lindinog naslednika. Ipak, saznalo se da je u pitanju Fransoa Henri Pino, inače sadašnjim suprugom Salme Hajek. Sa njim je manekenka ušla u vezu 2005. godine, ali su nakon 4 meseca raskinuli. Međutim, Linda je ostala trudna i kasnije je na svet donela dečaka Ogustina Džejmsa.

Ipak, milijarder Pino je negirao da je otac, sve dok manekenka 2011. nije podnela tužbu protiv njega. Na kraju se ipak nagodio i priznao da je otac dečaka, ali i otkrio da je u ranim fazama trudnoće tražio od nje da abortira.

Linda je svog naslednika dugo skrivala od očiju javnosti, i na njenim mrežama jedva da se može naći par fotografija sa njim, a sve kako bi Ogustin imao što normalnije odrastanje. Međutim, danas ga možemo videti na mrežama i kod slavne majke, ali i maćehe koja mu je pre dva dana i čestitala 18. rođendan na Instagramu napisavši: "Srećan 18. rođendan, Ogi, službeno si odrastao muškarac barem u Meksiku i Francuskoj. Tvoje nežno srce je poput lekovitog milovanja u našim životima jer donosiš toplinu i svetlo svima oko sebe. Nastavite da donosiš smeh i radost. Mnogo te volimo".

Salma Hajek koja je godinama u braku sa francuskim milijarderom, objavila je seriju slika među kojima je i fotografija Linde Evanđeliste sa sinim, kao i slika tinejdžera sa bakom iz Meksika, rodne zemlje slavne glumice.

"Najbolja maćeha", "Svi bi voleli ovakvu maćehu kao što je Salma Hajek", "Sviđa mi se što je postavila i Lindinu fotografiju sa sinom. To je dokaz da si prava klasa".

Mnogi su saglasni da je Ogustin slika i prilika majke, te da bi bio veoma uspešan u svetu modelinga. Inače, Ogustin danas ima normalan odnos sa ocem, a blizak je i sa njegovom suprugom, glumicom Salmom.

Njegov otac Fransoa je inače francuski biznismen i jedan od najbogatijih ljudi u Francuskoj. U njegovom vlasništvu je kompanije "Kering" koja poseduje veće delove kompanija Guccija, Alexandera McQueena i drugih, te ne čudi što mu je svojevremeno Evanđelista na račun alimentacija tražila neverovatnih 46.000 dolara mesečno za izdržavanje.

U kakvom su odnosu Linda i Salma?

Dečak je danas u dobrim odnosima sa ocem, a viđa se u javnosti zajedno sa njim, Salmom i polusestrom Valentinom, ali nije uvek bilo tako.

Linda je prošle godine za Vogue otkrila detalje koliko joj se Selma našla jedne godine za Dan zahvalnosti: "Bila sam bolesna za Dan zahvalnosti i Salma je sela u avion sa svojom ćerkom i došla ovamo i napravila večeru za Dan zahvalnosti. Rekla sam joj da neću slaviti Dan zahvalnosti; nisam se osećala dobro. A ona je poručila: "O da, slavićeš" i došla je. Napravila je večeru - predivan, predivan obrok".

Nakon borbe sa rakom dojke i niza estetskih korekcija koje su pošle po zlu, slavna manekenka je napravila pauzu u karijeri da bi se prošle godine vratila. 2017. godine je za Red izjavila da je želela da ima mnogo dece, ali da nije mogla to da ostvari, te ne čudi koliko je vezana za svog jedinca.