OD VELIKOG ZAVODNIKA DO PROPALICE: Glumac kog su milioni voleli uništio 3 braka i saznao strašnu dijagnozu

Nekada je oduševljavao milione u Holivudu, a danas ga zaobilaze u širokom luku

ALMA / Backgrid USA / Profimedia

„Moj život bi se mogao sažeti u samo tri reči: droga, seks i alkohol“, rekao je Čarli Šin (58) u jednom intervjuu. Američki glumac najpoznatiji je po ulozi u seriji 'Dva i po muškarca'. Ta uloga je bila prekretnica u njegovoj karijeri. Od 2003. do 2011. bio je najplaćeniji glumac, zarađujući 1,8 miliona dolara po epizodi. Baš kao i lik koji je oličavao, njegov ljubavni život je bio veoma buran. Svojevremeno je priznao da je damama za jedno noćenje plaćao 2.140 evra.

Prvo dete je dobio dok je bio u srednjoj školi. Reč je o njegovoj ćerki Kasandri (39) sa kojom je u dobrim odnosima. Ženio se tri puta. Doni Pil je prvi put rekao 'da 1995. godine, ali je ljubav pukla sledeće godine. Najpoznatiji je njegov brak sa glumicom i manekenkom Deniz Ričards (53), sa kojom je dobio ćerke Sem i Lolu. Venčali su se 2002. godine i Čarli je bio poznat kao 'loš dečko Holivuda'.

Shutterstock 

Razveli su se četiri godine kasnije, a razvod je bio toliko bolan da je Deniz u jednom trenutku podnela zahtev za zabranu prilaska Šinu. Tvrdila je da joj je pretio smrću, a na sudu su se borili za starateljstvo nad ćerkama. Šest godina nakon razvoda, uspeli su da izglade odnose.

Shutterstock 

Ni treći brak nije bio 'dok nas smrt ne rastavi'. 30. maja 2008. glumac se oženio Bruk Muler na privatnom imanju u Los Anđelesu. Tada je imao 42 godine i bio je na vrhuncu slave, a Bruk je napunila 30. U braku su dobili blizance Boba i Maksa. Tri godine kasnije, svako je krenuo svojim putem.

printscreen/instagram 

Čarli je godinama bio sklon opijatima, orgijama, a pre nekoliko godina šokirao je svet kada se saznalo da je optužen za silovanje dečaka. Kori Feldman tvrdi da je Šin silovao njega i glumca Korija Hejma na snimanju filma 'Lukas' 1986. godine, kada je imao 13 godina. Šin je negirao takve tvrdnje.

'Kralja skandala' je i njegova rođena ćerka Sem optužila za zlostavljanje njene majke Deniz. Veliki zavodnik je navodno spavao sa više od 5.000 žena, a to ga je na kraju koštalo zdravlja. Pre devet godina javno je otkrio da je HIV pozitivan, a bolest mu je dijagnostikovana četiri godine ranije. Zarazila ga je transseksualna prostitutka. Čarli je takođe 'zaradio' tužbu jer ženi nije rekao da je zaražen.

Bonus video

This browser does not support the video element.

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd  espreso tiktok

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.