SIN MAJKLA DŽEKSONA KOJI JE VISIO SA PROZORA KONAČNO U JAVNOSTI: Godinama se krio od ljudi koji su mu jedino traume dali

Bigi Blanket Džekson prvi put je uslikan u javnosti nakon mnogo godina.

BZ Olaf Selchow / AFP / Profimedia

Bigi Džekson dugo se nije mogao videti u javnosti, sve do pre nekoliko dana, kada su ga paparaci uslikali na ulicama Los Anđelesa.

Sin Majkla Džeksona kojem je pevač dao nadimak Blanket (Ćebence) je bio u opuštenom izdanju - šortsu i Star Wars majici, dok je kosu držao puštenu. Nije bio oduševljen što vidi fotografe te im se brzo izgubio iz vidokruga.

Ovo je bilo zapravo njegovo drugo pojavljivanje u javnosti nakon nekoliko godina pauze. Prošli put je to bilo pre mesec dana kada se na Santa Monika Film festivalu prikazivao kratak film "Rochelles" za koji je radio scenario i režiju.

IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za ovo ostvarenje odneo je i nagradu "Najbolja drama", a mnogi su komentarisali da bi "njegov pokojni otac bio ponosan".

Iznenađujuće je da gotovo niko nije ni znao da Bigija zanima film, niti je o tome pričao javno. Jedina njegova strast za koju se znalo je da je pasionirani zaljubljenik u zaštitu životne sredine o čemu je pričao u svom poslednjem intervjuu 2021. godine.

Inače Bigi, čije je pravo ime Princ Majkl Džekson II, još od smrti svog oca 2009. godine ne želi da bude deo javnosti. 

GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia 

Imao je samo 7 godina kada je Majkl Džekson preminuo. Odgajila ga je baka Ketrin, kao i njegovog brata i sestru. Trenutno živi u kući u ekskluzivnom kvartu u Kalabasasu u Kaliforniji, koju je kupio pre nekoliko godina, dok mu je prvi komšija Džon Travolta.

"Kad porastem želim da budem reditelj jer je zabavno, a i sada snimam kratke filmove kada sam kod kuće sa rođacima i prijateljima. Tata je rekao da je dobro da pratim ono što želim da radim" rekao je on svojevremeno u dokumentarcu "Jacksonology: Our Story".

GMB / Ferrari / Profimedia 

Pročitajte još: DŽEKSONOV SIN PRVI JE VIDEO MRTVOG OCA: Procurile slike iz sobe užasa gde su ga zatekle iskolačene oči i premršavo telo

Podsetimo, Bigi, njegov brat i sestra su u detinjstvu najčešće viđani sa maskom na licu, jer je Majkl želeo da njihov identitet ostane tajan kako bi imali normalno detinjstvo.

Bigija je rodila surogat majka nepoznata javnosti, a 2017. godine priznao je da godinama prolazio kroz vršnjačko nasilje zbog toga.

Majkl Džekson  Youtube

Majkl je Bigija pokazao javnosti kada ga je podigao visoko iznad ograde terase jednog hotela u Berlinu. Zanimljivo je i da je upravo on dete koje likom najviše podseća na Džeksona, bar pre plastičnih operacija.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PLESAČI IMAJU PUNE RUKE POSLA! Beba i Jovanka saopštile izazov: U pitanju je nasleđe Majkl Džeksona! OVO JE REAKCIJA TAKMIČARA  Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!