U 56. ČEKA BEBU SA 25 GODINA MLAĐOM ZBOG KOJE JE OSTAVIO I ŽENU I DECU: Napravila od njega frajera, a sad se opet zdedio

Slavni DJ Dejvid Geta pojavio se na zabavi pred dodelu Gremija sa svojom trudnom, inače 25 godina mlađom devojkom zbog koje je rasturio brak.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavni dj Dejvid Geta i njegova 25 godina mlađa devojka Džesika Ledon, u novembru prošle godine otkrili su na dodeli Latin Grammy nagrada u Sevilji da čekaju prvo zajedničko dete, a sada se slavni par konačno ponovo pojavio u javnosti i to na zabavi pre dodele Gremi nagrada.

Dj je sve vreme miliovao Džesikin stomak, ne skidajući osmeh sa lica, dok je slavna lepotica blistala u zlatnoj haljini sa šljokicama. 

U jednom trenutku su i razmenjivali poljupce na crvenom tepihu, a upravo je to bio trenutak kada je razlika u godinama baš došla do izražaja. 

Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Kao što je poznato, Geta je bio u braku kada je u njegov život ušla Ledon, a iako ga je bivša supruga bukvalno stvorila i napravila od njega zvezdu, brak dug 22 godine u kojem su dobili sina Tima (19) i ćerku Endži (16) nije imao šanse protiv mlade i lepe manekenke. Razvod je bio neminovan, što je mnoge iznenadilo jer su se činili kao jedan od najstabilnijih parova.

FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia 

Geta na temu afere nikad nije želeo da govori, te se i sa novom devojkom retko pojavljivao na događajima. Vezu su zvanično otpočeli 2015, a već sledeće godine fotografi su Džesiku uslikali sa velikim dijamantskim prstenom na ruci. Spekulisalo se o mogućoj veridbi, što je kasnije Geta demantovao rečima da "ne veruje u brak", te da je u pitanju "prsten obećanja". 

Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia 

Par nije krio zaljubljenost, a mnogima nije promaklo i da se Geta "preporodio" od kako je uplovio sa Džesikom Ledon u vezu, te da je počeo da vodi računa o izgledu. Često su se mogli pročitati komentari da je sa "bivšom suprugom bio dedica, a sa novom devojkom frajer". Dj se sada redovno farba, a primetno je i da je imao određene intervencije na licu kako bi izgledao mlađe.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pročitajte još: U 56. ČEKA DETE SA 25 GODINA MLAĐOM KOJA JE OD NJEGA NAPRAVILA FRAJERA: Zbog nje ostavio i ženu sa kojom je bio "dedica"

A onda je usledio i raskid 2022. Navodno je svemu presudila odvojenost usled poslovnih obaveza, no, novu šansu ljubavi su dali početkom 2023. da bi samo par meseci kasnije usledile vesti o Džesikinoj trudnoći. 

Ledon blista od kako je u drugom stanju, i jasno je da je raduje uloga majke, no, iako je jasno da se i Dejvid raduje, mnogima nije promaklo da se "zdedio", te iako dj i dalje ima sjajnu formu, lice ne laže. Zato se na mrežama mogu pročitati komentari da "dobro izgleda samo izdaleka", da se "zdedio", te da je će i Ledon "proći kao njegova bivša žena". Da li je baš sve tako, ostavljamo vama da procenite, a u nastavku pogledajte još neke fotografije para.

VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slavni DJ uživa u romansi sa zgodnom Kubankom

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

razlika u godinama  Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!