PRIČALI SU DA JE PLASTIČNA, BEZ TALENTA, LIKOVALI KADA JU JE NOVAKOV BRAT ŠUTNUO: A lepa Balkanka sad je zvezda Netflixa

Svi oni koji su o lepoj Rumunki Madalini govorili negativno i tvrdili da nikada neće uspeti u svetu, sada su zaćutali.

CM / Splash / Profimedia

Nakon više nego turbulentnog perioda, Madalina Genea sada se ponovo smeje. Razlog - veliki kao kuća, što se kaže, s obzirom da je njen novi film "Deep Fear", u kojem igra jednu od glavnih uloga, ali i koji je njen producentski prvenac, broj jedan u čak 10 zemalja na Netfliksu. 

"Ovo je ogromno! Broj 1 u top 10 na Netfliksu širom sveta! Broj 2 u SAD, broj 2 u Velikoj Britaniji... Ne mogu da verujem! Oči će mi ispasti koliko sam plakala. Kao vodeći i izvršni producent ovog projekta moram da kažem da ne mogu dovoljno da se zahvalim svakoj osobi koja je uključena! Uspeli smo!", napisala je Madalina, a pozitivni komentari samo su se ređali jedan za drugim. 

Svi oni koji su govorili da je "lepa, ali ne i talentovana", sada su zaćutali, a Madalina je, opravdano, slavila svoj uspeh. 

Lepotica koju je šira javnostu upoznala nakon filma "House of Gucci", dugo je bila okarakterisana kao "plastična", "preoperisana", ali i kao "ona koja ćezauvek biti samo devojka moćnih muškaraca"

Madalina Genea  Youtube

Lepa Rumunka u prošlosti je ljubila Džerarda Batlera, Leonarda Dikaprija, ali i "pobratima", odnosno dobrog druga Novaka Đokovića Grigora Dimitrova, no, u isti mah, ona nije prestajala da radi kampanje za velike brendove i da gradi svoje ime u svetu modelinga i pored "moćnika" sa kojima je bila. 

ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Svaki njen uspeh je, i pored svega toga, bio osporavan, te se govorilo da "ništa ne bi uradila da nije operacijama izmenila lik" i slično.

Kada je raskinula sa Dimitrovim, za kojeg se mislilo da je "gospodin pravi", Madalina je pala u krevet, kako je i sama priznala, otkrivši da je raskid teško podnela, no novi poslovni uspeh definitivno ju je "podigao iz mrtvih", što je nedavno napisala na mrežama.

KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pročitajte još: LJUBIO JE PRELEPU BIVŠU NOVAKOVOG "BRATA" I PITA SE DA LI JE GEJ: Najbolji je frajer a spava i sa ženama i sa tipovima

Svi koji su sumnjali u talenat lepe Balkanke sada samo mogu da gledaju njen uspeh, a nema sumnje da je ovo tek početak s obzirom da se Madalina veoma dobro snašla u svetu glume.

U isti mah, uspeh novog filma zasigurno je i način da se vrati u fokus holivudskih lovaca na talente, i da dokaže da nije samo još jedno lepo lice koje se celog veka izvlači samo na to. 

Ostaje da vidimo da li će Madalina uspeti u nameri da se konačno domogne Holivuda, a do tada, pogledajte još neke fotografije ove prelepe žene.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Madalina Dijana Genea  Instagram/officialmadalinaghenea

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!