LEPOTICA KOJA JE OD SLAVE I BOGATSTVA POTPUNO POLUDELA: Preživela nervni slom, pa izgubila svoj glavni adut

Karijeru je započela kao dečija glumica.

SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Miša Barton nije dugo bila u javnosti. Kada se pojavila na humanitarnoj manifestaciji „Mon Cheri Barbara Day” u Minhenu, iznenadila je svojim izgledom jer se podsetila svojih najboljih dana, pre neverovatno teških životnih situacija, a bilo ih je na pretek.

Frederic Kern / imago stock&people / Profimedia 

Idemo redom. Miša je karijeru započela kao detinjasta glumica, ali joj je slavu donela uloga u 'The O.C', a serija se emitovala od 2003. do 2007. godine. Međutim, nakon što je postala poznata u seriji, počelo je niz problema.

Imala je problem sa alkoholom i to je počelo da joj se vidi na licu. Nekoliko puta je išla na rehabilitaciju i lečena je u psihijatrijskoj ustanovi. Iako su mnoge poznate ličnosti pokušavale da sakriju svoju zavisnost, Miša je u nekoliko navrata fotografisana kako pije alkohol ispred svog doma. Osim toga, znala je i da hoda ulicama delujući potpuno izgubljeno.

Shutterstock 

„Mislim da je uvek bilo mnogo misterije oko mene. Zabavno je dozvoliti ljudima da me zaista vide. Bilo je to zaista u trenutku kada nisam mogla ništa da uradim ili da se izvučem na bilo koji način, pa čak ni da napustim kuću, a da ne moram da razmišljam o tome“, rekla je tada.

Možda će vas zanimati: "IDI I SPAVAJ SA DIKAPRIJEM" Glumica sa 19 godina trpela svašta, a sve kako bi joj KARIJERA PROCVETALA

Nakon popularne serije, nijedan od projekata u kojima se pojavila nije bio dovoljno dobar... Ali njena karijera 'party girl' se nastavila neko vreme. Naime, ona je 2007. godine uhapšena kada je policija pronašla marihuanu i količinu alkohola u njenoj krvi veću od zakonske granice.

Shutterstock 

Poslednjih godina, uprkos odvikavanjima koja je prošla, više puta je viđena da pije, ali izgleda da joj je mnogo bolje i da je okrenula novi list u životu, o čemu svedoče njene najnovije fotografije. Više njih pogledajte u našoj galeriji.

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.