RUŽNI ZAVODNIK PRVI PUT USLIKAN SA NOVOM DEVOJKOM KOJA JE ISTA NJEGOVA EX: Dok bivša moli za hleb, ONA dobila sve NJENO

Slavni glumac Venan Kasel prvi put se pojavio u javnosti sa novom devojkom Narom Baptisti koja je kopija njegove bivše Tine Kunaki.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ukoliko je bilo neke nade da će se Vensan Kasel i Tina Kunaki ipak pomiriti, sada je sve palo u vodu, jer je vremešni glumac kojeg zovu "najružniji zavodnik" prvi put uslikan sa novom devojkom, takođe 30 godina mlađom

Manekenka Nara Baptista i Vensan uživali su tokom paddleboarding-a, a potom i na plaži, a od trenutka kada su se pojavile paparaco fotografije, mnogi su komentarisali da su ovo već videli, i to sa njegovom bivšom, te da su morali dobro da protrljaju oči jer im se činilo da vide Kunaki. 

I zaista, dovoljan je jedan pogled da vam bude jasno da su Tina i Nara koja je samo godinu dana starija od glumčeve supruge gotovo identične. 

DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kasel očigledno naginje veoma mlađim partnerkama i ima jasno definisan tip žene. To što se zabavlja sa "kopijom" svoje nekadašnje ljubavi neki tumače i kao potencijalni znak da možda nije preboleo Tinu. Tina i Nara čak imaju i isti ukus kada je reč o kupaćim kostimima, ukratko- ništa nez tanga detalja.

Čini se da Vensan sada sve daje što je nekada Tini kojoj je, kao što je poznato, otvorio vrata modelinga. Za vreme njihovog braka u kojem su dobili i ćerku Amazoni, Tina je krasila naslovnice velikih časopisa i bila zaštitno lice prestižnih brendova.

Međutim, od njihovog raskida, stvari su se promenile, te je manekenka bukvalno bila ostavljena bez ičega, a glumac se, kako su tvrdili strani mediji, postarao da joj zatvori što više vrata velikih brendova.

Tek nedavno je radila veliku kampanju za Hugo, i tom prilikom okačila veliku zahvalnicu što su joj dali priliku, što mnogima nije promaklo i što je, kako se smatra, potvrda, da je ostala bez velikih sponzora i prihoda.

Ona je u par navrata i viđena u javnosti, pogotovo tokom Nedelje mode, ali iako izgleda nikad bolje, njeno lice retko je imalo osmeh, naročito kada se saznalo da Vensan ima novu devojku. 

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ostaje samo da vidimo kakva će biti sudbina Kasela i Nare, odnosno da li će se priča sa Tinom Kunaki ponoviti.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Monika Beluči  Instagram/monicabellucciofficiel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!