NAJFATALNIJA PLAVUŠA PRIZNALA DA JE POKUŠALA DA UBIJE DADILJU: "Silovala me 4 godine, a onda je poginula u saobraćajki"

Pamela Anderson jednom prilikom je otkrila da je dugo želela da ubiju svoju nekadašnju dadilju jer ju je zlostavljala, ali je onda život uzeo "palicu" u svoje ruke.

Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavna glumica Pamela Anderson u žili je poslednjih dana od kada se na Nedelji mode pojavila bez šminke. Njeno blistavo, mladoliko lice sijalo je među drugim zvanicama, a malo potom otkriveno je i da nekada najfatalnija plavuša ima poseban razlog za ovu odluku. 

Osim što je rekla da konačno "ništa ne mora", te da može da izgleda kako želi, Anderson je otkrila i da se njena prespektiva prema lepoti, a naročito prema šminkanju promenila posle smrti njene šminkerke Aleksis Vogel koja je preminula od raka dojke 2019. godine.

Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Ona je bila najbolja. Kada je otišla shvatila sam da je najbolje za mene da se ne šminkam. Bez šminke osećam se slobodno i pomalo kao buntovnica. Primetila sam da mnogo ljudi sve više se fokusira na šminku i tehnike, a ja trenutno radim sve suprotno od toga. Svi mi izgledamo pomalo smešno kada ostarimo. Nekada se smejem kad se pogledam u ogledalo jer pomislim - vauuu ovo mi se dešava", rekla je Pamela.

Youtube 

Inače, početkom godine Pamela Anderson uz pomoć svojih sinova objavila je dokumentarac na Netflix-u pod nazivom "Pamela, ljubavna priča" u kojem je odlučila da predstavi sebe i svoj život iz svog ugla uz pomoć porodičnih snimaka i priča jer više nije želela da mediji imaju kontrolu nad njenim životnim narativom. Tada je otkrila i brojne tajne za koje se nije znalo, poput da je želela da ubije svoju dadilju jer ju je zlostavljala dok je bila dete.

Pamela o zlostavljanju  Youtube

- Zlostavljanje je trajalo tri ili četiri godine - rekla je Anderson. Strani mediji su pisali da je dadilja zlostavljala Pamelu kada je glumica imala samo 6 godina.

- Uvek mi je govorila da ne pričam roditeljima. Pokušala sam brata (Gerija Andersona) da zaštitim od zlostavljanja - dodala je slavna plavuša.

- Pokušala sam da je ubijem. Pokušala sam da je ubodem u srce s olovkom u obliku lizalice - otkrila je Pamela Anderson.

Glumica poznata po ulozi u Si Džej Parker u planetarno popularnoj seriji "Čuvari plaže" rekla je i da je dadilji nakon što je nije uspela da je ubije, rekla kako želi da umre.

- Rekla sam joj da želim da umre i idućeg je dana poginula u saobraćajnoj nesreći. Pomislila sam da sam je ubila svojim čarobnim umom i nisam to nikome mogla reći. Bila sam sigurna da sam to ja uradila, da sam to poželela i da je ona umrla. S time sam živela dok sam bila mlađa - rekla je Pamela.

Glumica je u filmu potvrdila i da ju je 25-godišnji komšija silovao kada je imala 12 godina.

- Prijateljica i ja smo otišle u prijateljev stan. Ona je s dečkom koji joj se sviđao otišla u sobu na spratu. Ja sam s njegovim prijateljem igrala "Backgammon" dok sam je čekala - ispričala je glumica, a zatim se partija naglo završila.

- Rekao mi je da izgledam kao da mi treba masaža. Imao je 25 godina. Ja sam imala 12. Silovao me. Osećala sam se kao da sam ja kriva - rekla je Anderson.

Glumica godinama nikome za to nije rekla jer se osećala kao da nema kome da se obrati za pomoć.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PAMMY UPDO JE FRIZURA KOJU ĆE OVE JESENI SVI NOSITI: Pravi se lako, a dobro pristaje svim dužinama kose  TikTok/shaaynemarie

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!