KO JE SPORTISTA KOJI JE ZBOG MARIJE KARAN OSTAVIO NAJLEPŠU VODITELJKU: Trebalo da se venčaju, pa sve puklo zbog glumice

Mnogi su zaboravili bivšu ljubav slavne glumice Marije Karan - sportistu koji je zbog nje ostavio lepu voditeljku iz Bosne.

Instagram

Marija Karan nikada nije bila neko ko je otvoreno govorio o svom ljubavnom životu. Naprotiv, krila ga je, što se kaže, kao zmija noge, te se u javnosti zna za svega par partnera iako je povezivana za brojne moćne muškarce

Tako su mediji nedavno pisali da se Marija verila sa svojim partnerom Markom Gvozdenovićem"Sve se odigralo u Rosama. Marija nije očekivala da će biti zaprošena. Od početka zabavljanja veza im je lepa. Slažu se, vole se i ljubav jednostavno cveta. Kad je izvadio prsten i pitao je da se uda za njega, odmah je pristala. Problem joj predstavlja jedino to što nije u dobrom odnosu s bivšim mužem, pa je strah kako će on reagovati i zbog toga ne želi da se javno zna da se opet udaje. Doduše, situacija ni kod Marka nije baš sjajna. I on se brzo razveo, posle nekoliko meseci braka, pa je ispalo da je Marija "kriva". I jedno i drugo su želeli da ovu intimu sačuvaju za sebe, ali šta je tu je" priča izvor za Blic.

Instagram 

No, zanimljivo je da je Marija u prošlosti bila povezivana sa jednim drugim muškarcem i okrivljena da mu je rasturila vezu.

Te 2011. godine u medijima je kao bomba odjeknula vest da je lepa glumica u vezi sa crnogorskim rukometašemPetrom Kapisodom, a u galeriji pogledajte kako slavni sportista izgleda:

screenshoot/instagram Petar Kapisoda

Njih dvoje su se, po informacijama iz domaćih medija, upoznali preko zajedničkih prijatelja. U tom periodu su uživalu u ljubavi na crnogorskom primorju. Doduše, oni sami se nikad nisu oglašavali o velikom broju medijskih naslova koji su ih spajali.

Instagram 

Kako se šuškalo, on je čak zbog nje ostavio tadašnju verenicu, poznatu voditeljku iz Bosne i Hercegovine Dejanu Rosuljaš i uplovio u vezu sa glumicom.

instagram/dejana_rosuljas 

Kako je Story pisao svojevremeno, Petar i Dejana su bili vereni, a čak joj je kupio prsten u Parizu i čekao pravi momenat da joj ga uruči. Međutim, do svadbe nikada nije došlo.

"Najbolje bi bilo da sve što vas interesuje o raskidu i Mariji Karan pitate Petra. Shvatite me, ne mogu i ne želim da pričam na tu temu", rekla je Dejana za domaće medije tada.

instagram/dejana_rosuljas 

A Marija je tada zbog Petra na čekanje stavila svoju vezu s jednim misterioznim holivudskim producentom za kojeg je u intervjuu za Story tvrdila da nije javna ličnost.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

MARIJA KARAN JE OSREDNJA GLUMICA! Kritičari UDARILI ŽESTOKO: Njen talenat NIJE PRIZNAT, to što je radila u Americi NIJE KARIJERA!   Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!