PRODALI VILU, VIĐEN BEZ BURME POSLE 4 GODINE: Na pomolu razvod najlepše bajke Holivuda - zvezde "Igre prestola" i pevača

Vest da se razvodi jedan od omiljenih parova Holivuda su svi dočekali nespremni.

Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati muzičar Džo Džonas i glumica Sofi Tarner se navodno uskoro razvode, saznaje TMZ.

Njihovi dobro obavešteni izvori su otkrili da je Džo poslao svoje ljude da kontaktiraju i da se konsultuju sa najmanje dva poznata advokata za razvode iz Los Anđelesa.

Kako piše, on je na korak od podnošenja dokumenata za razvod kako bi prekinuo svoj brak sa Sofi.

justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ovaj list navodi da je je par imao "ozbiljnih problema" najmanje poslednjih šest meseci. Pišu da se u poslednja tri meseca maltene Džo sam brinuo za njihovo dvoje male dece i to čak i dok je njegov bend bio na turneji, piše Glossy.

Iako na površini nije bilo nikakvih znakova nevolje, sada je sve isplivalo na videlo. Džo i Sofi su zajedno prisustvovali događajima, ali poslednjih nedelja Džo je viđen kako ne nosi svoj prsten.

Takođe, nedavno su prodali svoju vilu u Majamiju. Kupili su je pre samo godinu dana i prodali je prilično brzo, i to za pristojan novac.

Džo i Sofi su otpočeli romansu 2016 i verili su se godinu dana kasnije. Venčali su se 2019. i od tada žive porodičnim životom i važili su za jedan od najharmoničnijih parova Holivuda. Prvo dete su dobili 2020, a dve godine kasnije i drugo. Ljudi iz njihovog PR tima nisu komentarisali ove navode.

Bonus video

This browser does not support the video element.

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi  espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!