NI NOVA VEZA SA NAJZGODNIJIM FUDBALEROM JE NE MOŽE ODVOJITI OD BIVŠEG: Manekenka na moru u toplesu sa ocem svoje ćerke

Iako je trenutno zaljubljena u jednog od najboljih sportista u istoriji, Irina Šajk uvek ima vremena za bivšeg

Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk (37) više puta je ovog leta bila na odmoru, a sada je odlučila da na letovanje ode s bivšim partnerom i ocem njene ćerke.

Holivudski glumac Bredli Kuper (48), s kojim vatrena Ruskinja ima šestogodišnju ćerku Leu de Senu, uputio se s lepoticom na odmor, a nije otkriveno gde oni tačno uživaju ovih dana.

Kuper se fotografisao dok je leškario bez majice u kajaku, dok je Irina pozirala na steni, odevena samo u donji deo bikinija dok je grudi sakrila rukom, piše Glossy.

instagram/ IRINASHAYK 

Irina je odnedavno u centru pažnje svetske javnosti zbog njene romanse s legendarnim igračemameričkog fudbala Tomom Brejdijem, inače bivšim suprugom njene koleginice Žizel Bundšen.

CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oni još uvek nisu potvrdili da su u vezi, ali su u više navrata viđeni zajedno, prvi put kada je Irina izlazila iz njegove kuće, nakon što je navodno u njoj provela noć.

Izvori bliski sportisti izjavili su potom da Irina Šajk za Brejdija nije samo avantura, već da ima ozbiljne planove, ali se par nije oglašavao povodom spekulacija.

CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Irina i Bredli Kuper zajedno su proveli četiri godine i zvanično se razišli 2019, ali od tada neguju sjajan odnos. Više puta se šuškalo da su se pomirili jer zajedno provode mnogo vremena i viđaju se i bez ćerke, šetaju držeći se ruke, a zajedno su išli i na porodična putovanja.

Tako je bilo i prošlog leta, kada je glumac takođe bio u ljubavnoj vezi, a oni su i tada pokazali da se sjajno slažu i da su skladna porodica, uprkos tome što više nisu zaljubljeni.

Instagram, BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bredli Kuper i Irina Šajk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!