MLAĐA SMUVALA PRINCA KOJI ĆE VLADATI SVETOM: Sestre princeze Kjara i Karolina u šopingu - svi su gledali samo u njih

Princeze Marija Kjara i Marija Karolina snimljene su ležernim izdanjima tokom šopinga u Sen Tropeu.

MCC / Spread Pictures / Profimedia

Italijanske naslednice sestre Marija Karolina i Marija Kjara Burbon pripadaju kraljevskoj porodici koja je više od jednog veka vladala Kraljevstvom Dve Sicilije. Sada su uhvaćene u šopingu u Sen Tropeu usred glasina da mlađa sestra izlazi sa danskim princom Kristijanom.

Italijanske naslednice rođene su ćerke princa Karla, vojvode od Kastra i princeze Kamile, vojvotkinje od Kastra. Njeni roditelji su takođe bliski porodični prijatelji princeze Meri (54) i prestolonaslednika Frederika (55).

Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia 

Njihovo pojavljivanje dolazi usred glasina da mlađa sestra Kjara (18) izlazi sa princom Kristijanom, prestolonaslednikom Danske.

Spekulacije o tome da li se njih dvoje zabavljaju počele su kada se na društvenim mrežama pojavila grupna fotografija na kojoj njih dvoje stoje blizu jedno drugom na Velikoj nagradi Monaka.

MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Italijanske sestre su već provele neko vreme u Sen Tropeu ovog leta (gde je Kjara snimljena kako uživa u sladoledu sa Kristijanom), i izgleda da žele da maksimalno iskoriste leto u blistavom gradu na Francuskoj rivijeri.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Napravite frizuru kao princeza  Instagram/justfabvideos

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!