KO SU MOMCI ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Sada se udaje za Gudelja, a pre ljubila SPORTISTU koji je oženio NAJFATALNIJU GLUMICU

Anastasija Ražnatović danas je u skladnoj vezi sa Nemanjom Gudeljom, a u prošlosti je bila poznata po vezama sa moćnim muškarcima.

Instagram

Lepa pevačica Anastasija Ražnatović udaje se za svog dečka fudbalera Nemanju Gudelja, a par je radosne vesti podelio i na svom Instagramu. 

Nemanja je svojoj dragoj priredio iznenađenje koje će pamtiti o kraja života, a pevačica nakon veridbe nije skidala osmeh sa lica, što možete videti i sami na snimku u nastavku.

Fudbaler je uz snimak koji je postavio na društvene mreže, objavio i predivnu italijansku ljubavnu pesmu koja će ih zauvek podsećati na ovo posebno veče.

U pitanju je pesma "Ti Amo" koju izvodi Umberto Toci. "Volim te, Peni, volim te, u vazduhu, volim te, ja jesam, volim te, u suštini čovek kome nije hladno u srcu i krevetu, volim te", stihovi su pesme koje je Nemanja posvetio svojoj izabranici.

Instagram 

I dok danas Anastasija sa Nemanjom živi život o kakvoj je oduvek maštala, u prošlosti je ljubila neke slavne zavodnike sa domaće scene. 

Njena poslednja veza, pre odnosa sa fudbalerom, bila je sa biznismenom Đorđem Kuljićem sa kojim je malo pred raskid i otpočela zajednički život.

Kurir/Sonja Spasić 

Sa njim je provela 5 godina, a dugo su i živeli zajedno, najpre u njegovoj vili u Novom Sadu, da bi potom, na proleće 2021, pazarili stan u srcu Beograda, za koji su iskeširali 750.000 evra.

Glavni problem u njihovoj vezi bila je razdvojenost zbog čega su se emocije ugasile, a pevačica i biznismen ostali su u prijateljskim odnosima.

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Svih ovih godina, iako je šira javnost želela da dozna više o njihovom odnosu, Anastasija i Đorđe uspešno su skrivali svoj privatni život od medija, a ona je tek s vremena na vreme "na kašičicu" otkrivala detalje njuhove veze.

Nekadašnji par nastavio je dalje, a Đorđe je danas u skladnoj vezi sa Milom Radojević sa kojom čeka i dete, a sa kojom su ga nedavno paparaci Kurira uslikali u jednom luksuznom rizortu.

kurir 

Zanimljivo je i to da je Anastasija i pre Đorđa bila u ozbiljnoj vezi, i to sa sinom fudbalske legende, Kostadinom Terzićem.

Kostadin inače sin Zvezdana Terzića, široj javnosti upravo je postao poznat široj javnosti zahvaljujući romansi sa Anastasijom Ražnatović. 

pritnscreen/instagram 

Njih dvoje uživali su u prvoj, naivnoj ljubavi, a kada su se rastali, uradili su to kao odrasli ljudi, na pristojan i civilizovan način.

pritnscreen/instagram 

"Kostadin i Anastasija su se rastali pre mesec dana, ali ne zbog treće osobe. Prosto, mladi su, to je bilo za očekivati. Ona ima samo 18 godina, neće sigurno da se udaje i da se vezuje. Oni su mladi ljudi, životi su pred njima, veze i vezice, ljubavi i strasti", rekla je svojevremeno majka pevačice.

printscreen/ youtube 

Kako su mediji tada pisali, Anastasija je ubrzo nakon Kostadina uplovila u romansu sa našim poznatim košarkašem Milošem Teodosićem, a navodno su zajedno proveli tri meseca.

Krah se desio zbog toga što je on tada bio u Rusiji, a pevačica u Srbiji. Anastasija i Miloš su posle raskida navodno ostali u dobrim odnosima, a kasnije se košarkaš oženio jednom od najfatalnijih srpskih glumica Jelisavetom Orašanin.

Instagram 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Prvi snimak Anastasija Ražnatović po dolasku u Beograd  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!