OSVOJIO VIMBLDON I SAD MU NIJE DOVOLJNO DOBRA DEVOJKA IZ RODNOG MESTA: Nakon pobede otišao da vidi DRUGU, a zauzet je

Karlos Alkaras, teniser koji je pobedio na Vimbldonu navodno već ima novu devojku čiji je identitet otkriven.

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Karlos Alkaras postao je svetska zvezda nakon pobede na Vimbldonu, te ne čudi što ga paparaci prate gotovo u stopu, a javnost zanima svaki njegov potez. Mladi teniser posebno je provukao pažnju i ženske populacije (ali i muške), međutim, još tokom turnira saznalo se da je zauzet. 

Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Njegovo srce osvojila je lepotica iz njegovog rodnog mesta sa kojom je i odrastao, Marija Gonzales Himenez, teniserka i igračica koja se deklariše i kao Alkarazova "najveća navijačica".

Instagram 

Alkaraz je svojevremeno za magazin "Vogue" ispričao da godinu i po dana nije imao emotivnu vezu i da je zbog toga išao kod psihologa. "Teško je naći osobu koja će deliti svoj život sa vama ako ste uvek na drugom kraju sveta", rekao je tada mladi teniser, a ovu zrelu odluku mnogi su pozdravili. 

Činilo se da je kraj lepe Marije bio srećan, no, sa novom slavom stvari su se očigledno promenile.

instagram/mariaaagimenezz 

Naime, mladi teniser je, prema pisanju stranih medija, krenuo da "puca" na visoko, smatrajući da "može bolje od devojčice iz rodnog mesta", te je pobedu na Vimbldonu umesto s njom slavio sa drugom devojkom. 

Reč je o 21-godišnjoj Loli Mirandel, francuskoj teniserki i nfluenserki kojoj mnogi predviđaju blistavu karijeru.

Kako su preneli španski mediji, Karlos i Lola su se upoznali putem Instagrama, a kako su izvori izjavili za magazin Socialite zbog nje je Karlos nakon osvajanja Vimbldona otputovao u Nicu.

"Da, razgovaraju i na ovom turniru u Nici to bi bio prvi put da se sretnu. Zato je Alkaraz odlučio da ode u Nicu umesto odmora, nakon osvajanja Vimbldona", reči su neimenovanog izvora, preneo je španski Marie Claire.

Prema pisanju stranih medija, Karlos i Lola su se videli nekoliko puta u poslednjih desetak dana.

Karlos Alkaraz je jednom prilikom rekao da ga kratkotrajne veze ne zanimaju i da želi da pronađe svoju mirnu luku, pa nam ostaje da vidimo da li je Lola Mirandel "ona prava".

Lola Mirandel osim teniske karijere, gradi i karijeru influenserke i reklo bi se da joj ne ide loše s obzirom da trenutno ima 109.000 pratilaca. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!