Karlos Alkaraz novi je šampion Vimbldona, i definitivno je jedan od najtalentovanijih mladih tenisera kojeg porede sa Nadalom, ali i Federerom.

Mladi Španac srčano se borio za prestižnu titulu zbog koje je ostao broj jedan na ATP listi, a za njega su srčano navijali ne samo fanovi, već i posebna devojka koja je osvojila njegovo srce.

Karlos je novi šampion Vimbldona.
Antoine Couvercelle / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia 

Zanimljivo je da je Karlos svojevremeno bio u centru pažnje upravo zbog izjave o svom emotivnom životu.

Pre izvesnog vremena je za magazin "Vogue" ispričao da godinu i po dana nije imao emotivnu vezu i da je zbog toga išao kod psihologa. "Teško je naći osobu koja će deliti svoj život sa vama ako ste uvek na drugom kraju sveta", rekao je tada mladi teniser, a ovu zrelu odluku mnogi su pozdravili.

Nedugo nakon ovog intervjua na njegov Instagram su se sjatile lepotice iz celog sveta spremne da ga "podržavaju u privatnom životu i na turnirima", ali njegovu naklonost je osvojila Marija Gonzales Himenez, teniserka i igračica koja se deklariše i kao Alkarazova "najveća navijačica".

Marija je rođena u Mursiji, igra u istoimenom klubu, i veoma je aktivna na Instagramu gde objavljuje atraktivne fotografije. 

I sam Karlos je iz Mursije, a zanimljivo je da je mimo terena običan mladić koji se ponaša kao svi njegovi vršnjaci.

Karlos Alkaraz zaljubljen je u devojku.
Instagram 

Kako je pisao The Sun, oboje su iz istog grada i poznaju se od detinjstva, te je tako najverovatnije i došlo do razvoja emocija, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/mariaaagimenezz Pogledajte kako izgleda Marija Gonzales Himenez, devojka Karlosa Alkaraza.

Inače, Karlostova majka Virhinija donedavno je radila kao asistentkinja u prodaji u jednoj popularnoj prodavnici nameštaja, dok njegov otac Karlos vodi agenciju za prodaju nekretnina. Teniser i dalje živi sa svojom porodicom, na u penthausu na dva sprata, u kom je drugi sprat navodno rezervisan za kancelariju Karlosa Starijeg i trofeje i teniske uspomene Karlosa Mlađeg.

Sportistine finansije vodi otac, a Alkaraz kaže da mu ne trebaju skupi satovi i brzi automobili – iako svake godine dobija novi od svog sponzora BMW-a. Njegovo bogatstvo procenjeno je na četiri miliona dolara, ali on ne vodi život mladih milionera.

"Prilično sam mlad i imam svoje hirove, ali sam vrlo prirodan, normalan i skroman", rekao je nedavno teniser za Vogue. "Ne obraćam mnogo pažnje na brendove i automobile. Ako mi se nešto dopadne, pokušam da kupim to, ali na kraju se moj otac bavi svim tim."

Bonus video:

Djokovic Alkaraz  ESPN

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!