NAKON ŠAMARA SVEKRVE I IZDAJE BIVŠEG UŽIVA SA NJEGOVIM UZOROM: Vest da ima dečka razljutila i glumca kog svaka proklinje

Slavna pevačica Šakira uživa u novoj vezi, a mnoge je zanimalo kako na to reaguje i njen bivši koji ju je prevario sa studentkinjom, ali i slavni glumac koji joj se udvarao.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Od kako se preselila u Majami, čini se da je slavnoj pevačici Šakiri baš krenulo. Osim što je zaređala hitove, pevačica je veoma popularna i kod slavnih neženja. 

Ipak, iako se isprva činilo da nije zainteresovana za novu vezu, čini se da se njeno srce ipak uspeo da osvoji niko drugi do šampion Formule 1 i jedan od najpoželjnijih frajera Luis Hamilton. 

The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, već neko vreme svet bruji o novoj romansi, što je Šakira ponovo "podgrejala" nakon što se pojavila na trci Španije. Zdušno je bodrila Luisa Hamiltona, i bila više nego dobro raspoložena i zadubljeno je posmatrala trku.

Inače, kolumbijska pevačica i Luis par dana pre toga uslikani u jednom restoranu, a potom su se nekoliko sati kasnije zajedno ukrcali na jahtu sa prijateljima i Šakirinim sinovima Milanom i Sašom.

Kako izvori sada kažu, Šakira i Hamilton održavaju stvari "zabavnim i koketnim". "Oni provode vreme zajedno i u fazi su 'upoznavanja'", dodao je.

Međutim, ove vesti nisu se dopale svima. Navodno je Tomu Kruzu ego povređen nakon što ga je Šakira odbila i zamolila ga da prestane da flertuje sa njom u javnosti. Još kada su tek nastale glasine da se zabavlja sa Luisom Hamiltonom, Kruza je to razljutilo jer je vozača Formule 1 uvek smatrao svojim "prijateljem", tvrdi insajder za Radar Online.

DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"To je bio veliki udar za Tomov ego. To mu je teško palo jer on smatra Luisa prijateljem. Kruz je čak rekao svojim prijateljima da su on i Šakira 'imali neverovatnu hemiju' i da smatrao da je vreme da uplove u vezu", rekao je insajder.

On je takođe otkrio i da je Šakira zamolila Kruza "da prestane da flertuje sa njom" jer je situacija "previše“ za nju.

Međutim, mnoge je zanimalo i kako na sve reaguje Šakirin bivši, fudbaler Žerar Pike. Podsetimo, on je pevačicu prevario sa studentkinjom Klarom Čijom, a malo nakon toga saznalo se i da je Šakira godinama trpela nasilje kako od njegove majke, koja ju je čak i navodno ošamarila u nekoliko prilika, a što je i sama otkrila na neki način upravo u novim pesmama. 

Shutterstock 

Iako se Pike nije zvanično oglašavao po pitanju ljubavnog života svoje bivše drage, njegovi stari tvitovi ponovo su ugledali svetlo dana, ali i fotografije. 

"Takav je život dragi, mislio si da si ti pobednik, šampion, a gledaj ovo sada... Pitam, ko sada nosi krunu?", glasi jedan od mnogobrojnih komentara na Tviteru.

Na ovu i slične provokacije Pike nije odgovarao, ali je sigurno da mu nije svejedno budući da je upravo Hamilton bio jedan od njegovih uzora, o čemu svedoči i njegove fotografije sa Milanom i Sašom uslikane upravo pored bolida čuvenog vozača Formule 1.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PIKE JAVNO PONIZIO ŠAKIRU!  Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!