GLUMAC KOJI ĆE U 83. ĆE DOBITI DETE SA 53 GODINE MLAĐOM KOJA VOLI "DEDICE" PROGOVORIO O SVEMU: Otkrio ko je stvarno OTAC

Glumac Al Paćino koji će ponovo postati otac sa 83, progovorio je o trudnoći njegove devojke.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bura oko Al Paćina ne prestaje. Činjenica da će ponovo postati otac u 83. godini iznenadila je javnost koja je prilično podeljena po ovom pitanju. S obzirom da 53 godine mlađoj može da bude deda, to je uglavnom bio glavni kamen spoticanja, kao i realan strah da neće dugo biti prisutan u životu novorođenog deteta. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon vesti o trudnoći Nur Alfalah, pojavili su se i navodi da je Paćino tražio test očinstva jer navodno pije lekove koji mogu dovesti do steriliteta, a sumnjalo se i da je ostala trudna veštačkom oplodnjom.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nur je, prema rečima TMZ-ja prihvatila da uradi test koji je pokazao da je glumac zaista otac, a izvor blizak paru potvrdio je da je Paćino bio presrećan kada je saznao za vesti.

Sada se konačno oglasio i sam glumac i pokušao da stane na kraj spekulacijama, poogotovo od kako se provukla i priča da on zapravo ne želi dete sa Nur. On je odbacio govorkanja da ga je devojka prevarila, kao i da su ga vesti šokirale. 

Na pitanje da li je "uzbuđen' što očekuje svoje četvrto dete, Al je sa velikim osmehom na licu rekao:

"Da, to je veoma posebno. Uvek je bilo. Imam mnogo dece. Ali ovo je zaista poseban dolazak u ovo vreme", dodao je.

Kako je Daily Mail objavio, Paćino jedino nije bio siguran koji je pol bebe pre nego što je otišao u svoj dom u Los Anđelesu.

Podsetimo, Nur i slavni glumac zajedno su od aprila 2022. godine, a od samog starta njihova veza izazivala je zgražavanje na svakom koraku ponajviše zbog ogromne razlike u godinama zbog čega su ih često pratili komentari da su kao "deda i unuka". 

Ona je inače već bila poznata u holivudskim krugovima kao "lovac na dedice", s obzirom da se pre njega zabavljala i sa Mikom Džegerom, Klintom Istvudom i drugim vremešnim velikim imenima.

pritnscreen/instagram 

Nur i Al su nekoliko puta uslikani u javnosti zajedno, i nikome nije jasno šta ona vidi u njemu, te se čak i impliciralo da je sa Paćinom samo zbog njegovog novca.

Njeni prijatelji su čak rekli da "Nur prosto voli opuštenu kožu starijih ljudi i specifičan miris", što se mnogima nije dopalo, te ne čudi što vlada mišljenje da je sa starijim muškarcima isključivo zbog materijalne dobiti.

HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ove priče bile su još glasnije od kako se saznalo za njenu trudnoću, s obzirom da se šuškalo da je njihova veza gotova "odavno", dok je Paćino situaciju opisivao kao "nered". Međutim, neko blizak paru je nekoliko dana kasnije osudio sugestije da su vesti o trudnoći bile sve samo ne tačne, navodeći da iako je Al bio "iznenađen" vestima, "ne može biti srećniji" zbog predstojećeg dolaska bebe.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ŠTA IMA? Al Paćino (83) zatražio DNK očinstva od trudne djevojke (29)   MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!