BIVŠI JE PONIZIO, UZEO NAJBOLJE GODINE A NAKON RAZVODA NAGLO JE OSTARILA: Govorili su da više nije SUPERMODEL kad ono...

Jedna od najlepših manekenki Žizel Bundšen uslikana je sa muškarcem za kojeg se već neko vreme govori da joj je novi dečko.

LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Od kako se razvela od Toma Brejdija, paparaci ne prestaju da prate Žizel Bundšen u stopu - pogotovo kada je u društvu nekog muškarca. I dok se šuška da se njen, sada već bivši suprug, bacio u pronalazak nove devojke, te je čak prešao i na popularnu aplikaciju za upoznavanje u Holivudu, kada je reč o manekenki, ljubavni život obavijen je velom tajne.

Tako je u nekoliko navrata uslikana sa muškarcima za koje se ispostavilo da su joj prijatelji, međutim, samo za jednog se iznova i iznova spekuliše da bi mogao biti njen novi partner. U pitanju je jiu-jitsu trener Hoakim Valente sa kojim ne trenira samo ona, već i njena deca.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Oni su toliko bliski da su, odmah nakon njenog razvoda i otišli na zajednički odmor, a sada su ih paparaci ponovo uslikali zajedno, i bili su bliski kao nikad do sad. 

Slavna lepotica uživala je sa Hoakimom dok su veslali na dasci. U minijaturnom kupaćem kostimu ocrtavao se svaki deo njenog tela, a u prvom planu bio je njen minijaturni struk i izvajane noge, na čemu joj zavide mnoge žene.

Sa druge strane, ni Valente nije bio za "bacanje". Zgodni trener nije skidao pogled sa zanosne Žizel smejući se sve vreme, a izvori koji su bili na licu mesta rekli su da se "energija između njih dvoje mogla seći makazama".

Ipak, Žizel je kasnije negirala glasine o romansi s Valenteom, piše Dejli Mejl. Ona je i nedavno, u aprilskom izdanju Veniti Fera pohvalila Valentea i njegovu braću i sestre, s kojima su se upoznali dok je trenirala u njihovom jiu-jitsu klubu.

"Oni su sjajni ljudi", rekla je i dodala da je srećna što su stvorili takvu zajednicu. "Jako sam zahvalna što ih sve poznajem, jer ne samo da su pomogli meni i mojoj deci, već su postali veliki prijatelji, a posebno Hoakim", dodala je.

U pomenutom intervjuu manekenka je priznala i da su joj nagađanja javnosti o njenom razvodu bila "vrlo bolna" i insistira na tome da je oduvek želela samo "da se svi njegovi snovi ostvare".

"Slušajte, uvek sam navijala za njega, i nastavila bih zauvek da navijam za njega. Ako postoji jedna osoba kojoj želim da bude najsrećnija na svetu, to je on, verujte mi. Želim da postigne sve što želi i da osvoji sve što želi. Želim da mu se ostvare svi snovi. To je ono što želim, zaista, od srca", rekla je slavna lepotica.

IWC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, oštro poriče da njen razvod ima bilo kakve veze s Tomovom odlukom da odustane od završetka svoje karijere u NFL-a. Priznaje da je glavni razlog razvoda nakon 13 godina braka bio taj da su se jednostavno "razdvojili i shvatili da žele različite stvari".

Instagram 

Podsetimo, par je finalizirao razvod 28. oktobra prošle godine, a pričalo se da je okidač to što je Brejdi želeo da prekine penziju iako je sada bio red nanjega da se brine više o deci, da bi Žizel mogla da se posveti poslovnim obavezama nakon godina i godina pauze. 

The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona se i ekspresno vratila modelingu nakon što je započet razvod, ali je nisu isprva dočekali pozitivni komentari. Govorilo se da je "ostarila preko noći", da "nema više telo supermodela" i slično.

The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, Žizel je sve brzo demantovala time što je ponovo krasila naslovnice svih mogućih modnih časopisa. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!