Žizel Bundšen nije dugo patila nakon razvoda. Naime, samo par meseci nakon što se saznalo da je njen bivši suprug tugu lečio sa 2 decenije mlađom bivšom Miss Slovačke, i jedna od najlepših manekenki rešila je da nastavi dalje.

Žizel je odlučila da nastavi dalje svoj život.
IWC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako se šuškalo da ima nešto više sa svojim trenerom Žoakimom Valenteom, koji je inače majstor borilačke veštine džiju-džicu, ispostavilo se samo da su veoma dobri prijatelji.

No, kako pišu strani mediji, čini se da Žizel ipak nije više sama, a njen novi izabranik je niko drugi do hotelski magnat i milijarder Džefri Sofer koji je, gle čuda, i jedan od dobrih prijatelja njenog bivšeg muža.

Inače, Žizel nije prvi supermodel kojeg Džefri ljubi, s obzirom da je pre nje bio u braku sa El Mekfirson od koje se razveo 2017. nakon četiri godine ljubavi. Nakon toga, povezivan je sa brojnim lepoticama, ali je sada njegovo srce ukrala Žizel.

"Viđaju se već nekoliko meseci i u tajnosti se sastaju otprilike jednom nedeljno", ispričao je izvor blizak novopečenom paru.

Inače, milijarder poseduje mnoštvo luksuznih nekretnina, uključujući i legendarni hotel Fontainebleau u Majamiju, ali i privatne avione i superjahte. Njegovo bogatstvo procenjeno je na 2, 2 milijarde dolara. 

Bivši suprug Žizel i njen novi dečko prijatelji su godinama unazad, a a poslednji put su zajedno viđeni u januaru ove godine, te nije isključeno da je, ukoliko u ovim pričama ima istine, njihovom prijateljstvu došao kraj.

Tom Brejdi i Džefri Sofer su dobri prijatelji.
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, komentari nisu izostali, a iako su manekenki mnogi dali "vetar u leđa", bilo je i komičnih, kada su u pitanju naši ljudi.

"Vidi Žizel ko naša Anđa. Tako i ona sa kumom zatrudnela", "Žizel je tako passe, Anđelka Prpić je to prva uradila"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

Bilo kako bilo, ostaje da vidimo da li će 13 godina stariji milijarder i najlepša manekenka istrajati, i da li će biti i zvanične potvrde njihove ljubavi, a šta o svemu misli Brejdi, pokazaće vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!