LEPA MANEKENKA PONOVO TRUDNA: Krasila je Vogue 40x, ali porodica njenog muža je mrzi i smatraju da će im zaprljati lozu

Slavna manekenka Karli Klos ponvo je u drugom stanju, a mnoge zanima i kako je na to reagovala porodica njenog muža, s obzirom da je poznato da je nikako nisu voleli.

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovogodišnja Met Gala definitivno je bila u znaku slavnih trudnica. Pored Rijane, lepe vesti otkrila je i proslavljena teniserka Serena Vilijams, ali i čuvena manekenka Karli Klos koja će takođe postati mama po drugi put.

Lepotica koja je krasila Vogue neverovatnih 40 puta pojavila se na Met-u u uskoj haljini sa niskom bisera koji su savršeno naglašavali njen stomak, a društvo joj je pravio upravo njen suprug Džošua Kušner, inače brat Džareda Kušnera (suprug Ivanke Tramp) koji je zet bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Par nije skidao osmeh sa lica dok su pozirali okupljenim fotografima, i jasno je da njihovu sreću ništa ne može da naruši, pogotovo ako se uzme u obzir njihova mučna prošlost kada su žestoko morali da se bore za svoju ljubav.

Podsetimo, iako je danas uplovila u mirnu luku kada je u pitanju porodica njenog supruga, nije tajna da je dugi niz godina bila na meti najgnusnijih uvreda jer su smatrali da će im "uprljati lozu".

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Karli i Džošua su se venčali u oktobru 2018., a manekenka je zbog supruga promenila veru i postala jevrejka. "Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca koga volim uprkos svim komplikacijama koje su došle", rekla je jednom prilikom nekadašnji Viktorijin anđeo koja je pored uspešne manekenske karijere osnovala i kamp Kode with Klossy koji daje stipendije mladim devojkama koje zanima informatika, inženjerstvo i matematika.

Ipak, porodica njenog supruga smatrala je da ona nije dovoljno dobra za njega, te su je upoznali tek nakon 6 godina zabavljanja, neposredno pre njihovog venčanja. Njegovoj porodici je najviše smetalo to što Karli nije iste veroispovesti kao njihov sin. O njoj su godinama govorili ružne stvari, a svoje mišljenje nisu se trudili da sakriju.

Shutterstock 

Cela porodica o Karli je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Džerad je za nju rekao kako "nije previše pametna" kao i da je "shiksa", što je pogrdni jevrejski naziv za žene koje nisu Jevrejke, kao i da će im "jedan Viktorijin anđeo i model donjeg veša uništiti čitavu lozu".

Shutterstock 

Čak i kada je promenila veru, ni to im nije bilo dovoljno. Iako su odlučili da je upoznaju, šuška se da odnosi i dalje nisu dobri, a kako bliski ljudi njima navode, nikad neće ni biti.

Karli nikada nije javno odgovarala na prozivke svoje tazbine, a prvi put javno im se suprotstavila 2021. godine, nakon predsedničkih izbora na kojima je Džo Bajden pobedio Donalda Trampa.

- Prihvatanje rezultata legitimnih demokratskih izbora je patriotski, a odbijanje da se to uradi i podsticanje nasilja je antiamerički - napisala je tada na Tviteru.

Kada je u pitanju njen brak sa Džošuom, svakodnevno dokazuju koliko je njihova ljubav jaka, uprkos svemu, nevezano šta njegova porodica misli o njoj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!