ĆERKA SINDI KRAFORD JE 1/1 MAMINA KOPIJA: Uživa sa najpoželjnijim momkom Holivuda i ne skida izazovne kupaće kostime

Kaja Gerber, ćerka Sindi Kraford, uživa u odmoru sa svojim partnetnom u Meksiku.

HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kaja Gerber i Ostin Batler ovih dana uživaju u Meksiku. Nakon što su zajedno prošetali tepihom na Vanity fair žurci nakon dodele Oskara, rešili su da se odmore na egzotičnoj destinaciji.

Jedna od najuspešnijih mladih manekenki i jedan od najuspešnijih mlađih glumaca u Holivudu uživaju u vremenu provedenom zajedno.

HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je jedno vreme punila naslovnice i zbog ljubavnog života, kako sa Pitom Dejvidsonom, bivšim dečkom Arijane Grande i Kim Kardašijan, tako i zbog nedefinisanog i suviše prisnog odnosa sa Karom Delavinj zbog čega se pričalo da je Gerberova biseksualka.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Od samog početka karijere pratile su je glasine da su joj roditelji otvorili vrata sveta modelinga, te "kupili" karijeru, čak i kada se Kaja našla na naslovnicama najvećih svetskih modnih magazina.

Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Ipak, Kaja je svojim radom dokazala da su to samo pretpostavke nje kao "nepo" bebe, a novom fotografijom u kupaćem pokazala je i da je mamina kopija. Na ovom letovanju vidno je da Kaja voli izazovnije modele kupaćih kostima koji privlače poglede, a mnogi komentarišu da je kopija svoje slavne majke - supermodela Sindi Kraford.

Paparaci su zabeležili zanimljive prizore, detalje vile u kojoj su odseli i modne izbore poznate naslednice.

Podsetimo, Kaja Gerber i Ostin Batler u vezi su od decembra 2021. godine. On se pre toga godinama zabavljao sa glumicom Vanesom Hadžins sa kojom je imao neprijatan susret na Vanity fair zabavi.

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vanesa ga je ranije i savetovala da bi trebalo da glumi Elvisa Prislija što se desilo u filmu "Elvis" Baza Lurmana - Batler je za tu ulogu bio nominovan za Oskara u kategoriji najboljeg glumca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!