KIM URADILA SVE SAMO DA BI SE PRIBLIŽILA NEJMARU Iskoristila NAJVEĆU ŽELJU sina, besramno flertovala a OVO je razotkrilo

Kim Kardašijan navodno se dopada Nejmar, a jedan trenutak otkrio je pravu istinu o njihovom odnosu.

MUSTAFA YALCIN / AFP / Profimedia

Zvuči nemoguće, ali, Kim Kardašijan je pre nekoliko dana posetila Pariz, i to ne kako bi išla u šoping ili nešto slično, već kako bi sa sinom Sejntom prisustvovala fudbalskoj utakmici Arsenala, a potom i Pari Sen Žermena. 

Kim nije bila toliko oduševljena fudbalom, te je sve vreme u loži pijuckala vino i "kuckala" se preko telefona sa nekim. Sa druge strane, Sejnt je bio oduševljen mečom i pomno pratio svaki minut. 

Kardašijanka je ipak našla način da se zabavi, te je ćaskala sa sestrom Kendal, kao i prijateljicama koje su joj pravile društvo. Takođe, pozirala je fotografima u uskom kombinezonu koji je malo toga ostavio mašti, a preko je nosila samo kožni mantil.

Kamera ju je uhvatila nekoliko puta, a ovacije sa tribina činilo se da joj baš prijaju. Međutim, brzom oku fotoreportera nije promaklo i njeno dopisivanje sa velikom fudbalskom zvezdom Nejmarom.

Michael Baucher / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Naime, Kim je u jednom trenutku podelila snimak na kojem Sejnt razgovara sa Nejmarom preko fejstajma. "Dva najsrećnija dečaka na svetu na Fejstajmu žele Nejmaru brz oporavak", napisala je rijaliti zvezda na storiju, a mnogi su se iznenadili bliskošću Kim Kardašijan sa jednom od najvećih fudbalskih zvezda današnjice.

Instagram 

Međutim, malo nakon toga Kim je uhvaćena sa telefonom i otvorenim chat-om, gde se videlo da su ona i Nejmar razmenili popriličan broj poruka. Malo nakon toga, Kim je držala i dres slavnog Brazilca.

Podsetimo, Nejmar je nedavno pretrpeo povredu, a pre nekoliko dana je u Dohi operisao skočni zglob. On je za svoj rođendan i obnovio vezu sa Brunom Bjankardi sa kojom je bio razdvojen gotovo pola godine.

Međutim, šuška se da je njihova veza i dalje na staklenim nogama jer Nejmar prosto ne može da bude veran. Da li u ovim pričama ima istine, ne znamo, ali ukoliko se zaista muva sa Kim, ne bi nas iznenadilo da ne može da joj odoli, te da Karašijanka bude novi kamen spoticanja u njegovoj vezi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!