76-GODIŠNJA MILIONERKA UDAJE SE ZA SVOG 19- GODIŠNJEG DEČKA: On tvrdi da oseća leptiriće kad je vidi i želi bebu što pre

Baka milionerka sa 76 godina odlučila je da stane na "ludi kamen" sa svojim dečkom koji ima samo 19.

Facebook

Vest da je jedva punoletni Đuzepe D'Ana zaprosio svoju 76-godišnju devojku obišla je svet brzinom svetlosti. Kažu da prava ljubav ne poznaje godine, ali iz nekog razloga, mnogima je bilo teško da poveruju da su u ovom slučaju emocije prave. 

Pogotovo nakon što se saznalo da je Malian Gata koja je u osmoj deceniji zapravo milionerka.

Facebook 

Inače, par je veoma popularan na TikToku, gde je u videu, koji je na društvenim mrežama pregledan preko 16 miliona puta, mladić kleknuo na koleno i s više od deset ogromnih balona u obliku srca strastveno poljubio svoju damu.

- La nostra promessa ("naše obećanje") - glasio je natpis uz video. Potom su prikazane i neke ljupke fotografije njih dvoje, na kojima Đuzepe nosi zlatni lanac, a buduća mlada drži ružu. Đuzepe je takođe objavio i fotografiju zadivljujućeg prstena.

- Ovo je samo početak dugog niza - rekao je uprkos reakciji kritičara. On je u prošlosti postavio i snimke na kojima je navodno njegova devojka u blagoslovenom stanju i isticao da jedva čeka da postane otac. Naravno, negativne reakcije nisu izostale, a onda se otkrila istina o svemu. 

Facebook 

Prava istina o paru

Kako piše internapoli.it, Đuzepe i Malian su zapravo unuk i baka, a sve je deo šale koja je otišla predaleko nakon što je o njima pisao i Daily Mail.

Instagram 

Niti je ona trudna, niti ju je on zaprosio, a svetska internet senzacija su postali zahvaljujući brzopletosti britanskih novinara koji su požurili da ih proglase za ljubavni par, a da nisu ni proverili o čemu se zapravo radi.

Istinu su otkrili italijanski novinari, a video u kome on nju navodno prosi bio je namešten. Na TikToku je dosad pregledan 57 miliona puta.

- Taj video sam objavio kako bih objasnio ljubav koju osećam prema baki. Ona je udovica, a ja se trudim da joj pružim pažnju otkako mog dede više nema. Naravno, u ulozi unuka - objasnio je Đuzepe.

Oni na svom Tiktok profilu često dele snimke kako se ljubi sa unukom čak i u usta, što je podelilo internet, posebno korisnike društvenih mreža.

Bilo je onih koji su im slali komentare podrške, ali mnogi misle da nije u redu da se baka i unuk ljubakaju baš na taj način.