SLAVNA PLAVUŠA IMALA TAJNU AFERU SA MARKOM? Nalazili su se u hotelu, hemija je bila jaka, a onda je otkrila da je zauzet

Slavna glumica Džesika Simpson priznala je u svojoj knjizi sve o zabranjenoj aferi sa jednim od najpoželjnijih holivudskih glumaca.

LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica i pevačica Džesika Simpson pre nekoliko meseci je izdala svoju novu knjigu "Movie Star: They Always Say They're Single" u kojoj se dotakla škakljivih detalja iz prošlosti, pogotovo kada je reč o ljubavnom životu. Tako je otkrila i da se ranih 2000-ih smuvala sa "velikom filmskom zvezdom", u kojeg je bila zaljubljena kao tinejdžerka.

Shutterstock 

Iako zvanične potvrde nije bilo, kako prenosi Page Six, prema opisu se izdvojio jedan "kandidat", a to je upravo čuveni zavodnik Mark Valberg.

Shutterstock 

Kako je Simpson opisala, ona je "tajanstvenog muškarca" prvi je put srela i upoznala na dodeli MTV Video Music Awards 2001. kada je "bila na pauzi sa svojim uskoro bivšim suprugom", Nikom Lečijem.

- Svlačio me je očima, napisala je i istakla da je hemija između njih bila jaka, te da je to svima bilo očigledno. Simpson se prisetila da je "misteriozni tip nosio farmerke i majicu".

Dodela MTV nagrada 2001. godine  Youtube

Valberg, koji je te godine prisustvovao pomenutoj dodeli nagrada, upravo je bio tako obučen, i kako stvari stoje, jedini, a da je velika zvezda, kako je Džesika i opisala. Na dodeli su inače bili i glumci Vil Smit, Vil Ferel, Endi Dik, Kristofer Voken, Džejmi Foks i Džoni Knoksvil, za kojeg je već javno rekla da je s njim imala emotivnu aferu.

Naime, Simpson je knjizi otkrila i da je neimenovani glumac poznavao njenog trenera. Mark Valberg, koji sada ima 51 godinu, poznat je po zdravim životnim navikama i vežbanju, a osim toga, zvezda "Teda" već je bio te 2001. velika zvezda i mogao je biti taj u kojeg je bila  zaljubljena Džesika. Valberg, nekada poznat i kao Marki Mark, slavno je pozirao za reklamu Calvina Kleina bez majice 1992. sa Kejt  Mos, a 1996. imao je glavnu ulogu uz Riz Witerspun u hit trileru "Strah".

Simpson je napisala da se ponovno sastala s "velikom filmskom zvezdom" 2006. u hotelu Beverly Hills dok se on pripremao za još jednu veliku dodelu nagrada.

- Slao mi je poruke tokom cele dodele nagrada - rekla je, objašnjavajući kako je tako saznala da ipak nije slobodan.

- Ubrzo nakon toga, videla sam fotografiju te iste filmske zvezde na crvenom tepihu, i to s njegovom devojkom. Nikada, u milion godina, neću biti druga žena - razjasnila je Simpson.

Shutterstock 

Glumica je takođe rekla da je okončala stvari kada je počela da se oseća "kao devojka koju je samo zvao za se*s".

- Nije me bilo briga to što je on moja tinejdžerska fantazija koja se ostvaruje. To nije bio izbor kojim bi se ista devojka, moja mlađa ja, ponosila - napisala je.

Nakon toga, Simpson je za People rekla da je tajanstveni muškarac "još uvek velika filmska zvezda". Nakon svega toga, Džesika je nastavila dalje, a kasnije je upoznala NFL igrača Erika Džonsona za kojeg se i udala 2014. i sa kojim je dobila troje dece - ćerke Maksvel i Birdi i sina Ejsa. PR predstavnici Simpsonove i Valberga nisu odgovorili na zahtev za komentar da li su nekad bili u bilo kakvoj "šemi".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!