ŠUMAHER TAJNO USLIKAN NAKON GODINA SKRIVANJA: Prošli put porodica platila "otkup" slika, a sada im finansije presušile?

Mihaela Šumahera krišom je slikao "prijatelj", i sada preti da fotografije objavi svetu, a za to traži čak milion evra, pa ko prvi ponudi.

OLIVER MULTHAUP / AFP / Profimedia

Ove godine navršiće se decenija od nesreće na skijanju u kojoj je legenda Formule 1 Mihael Šumeher umalo izgubio život. O njegovom zdravstvenom stanju ne zna se mnogo toga, a ono što je od informacija procurilo u medije nije zvučalo optimistično.

Malosio/Fotogramma/Ropi / Zuma Press / Profimedia 

Tako se pričalo da je Šumaher u begetativnom stanju, da nijedna terapija nije urodila plodom, da otežano govori i može da pravi male korake. Sa druge strane, porodica nije dozvoljavala nikome da ga vidi, a šuškalo se i da njegova supruga Korina rasprodaje imovinu ne bi li pomogla Mihaelu sa terapijama. 

Youtube 

Strani mediji su više puta prenosili izjave prijatelja legende Formule 1 koji su Korinu označili kao glavnog krivca za to što se Šumaher ne pojavljuje u javnosti. Zapravo, pre par godina, pojavio se jedan njegov "drug" koji je uradio nečuveno i prekršio sva pravila porodice i  fotografisao Šumahera. Kasnije je fotografije pokušao da proda za pola miliona evra. 

Srećom, kako su pisali strani mediji, porodica je uspela da spreči objavljivanje slika, a navodno su i platili "otkup". Sada su se suočili ponovo sa istim problemom, a nije poznato da li je u pitanju nova osoba ili je isti "prijatelj" sada rešio ponovo da ponudi sporne fotke na prodaju. No, sada se cena popela na vrtoglavih milion evra. 

U pitanju je neko ko je vrlo blizak porodici i samom vozaču, ali mediji ne žele da podele identitet osobe koja na ovaj nači želi da trguje Šumaherovom privatnošću. Kako se prenosi, cena prevazilazi finansijske mogućnosti Šumaherove porodice, a osoba odbija bilo kakav način nagodbe.

Podsetimo, Šumaher je od 2013. godine u krevetu, a njegova porodica insistira na tome da javnosti ne budu poznati detalji njegovog stanja i lečenja.

- Za mene je to teško... Sto puta sam pokušao da kontaktiram s njegovom suprugom Korinom i nije se javljala. Zvao sam i njegovog prijatelja Žana Toda, pitao ga da li mogu da odem u bolnicu, a on mi je rekao da sačekam i da je rano. Sutradan sam ga opet pozvao i niko se nije javljao. Još sam ljut zbog toga - istakao je Šumaherov bivši agent Vil Veber, za italijanski list La Gazzetta dello Sport.

Inače, strani mediji pisali su prošle godine da je "Šumaherovo stanje vegetativno", prema rečima švajcarskog neurologa Eriha Riderera.

Nedavno je objavljen i dokumentarni film o Mihaelu Šumaheru, koji je najavljivan kao konačna istina o proslavljenom vozaču jer su u njemu pričali Mihaelova supruga Korina i sin Mik, inače i sam vozač Formule 1. Ipak, u njemu nismo saznali mnogo toga, osim podataka o tome kako se porodica oseća posle svega što se dogodilo.

Ostaje da vidimo da li će tajanstvena osoba uspeti u svom naumu i za veliki novac prodati detalje Šumaherove privatnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!