SLAVNU PEVAČICU POREDILI SU SA TENKOM NAKON ŠTO SE UGOJILA: Obratila se zlobnicima i na sjajan način im zapušila usta

Nakon dodele Zlatnih globusa, pevačicu Selenu Gomez prozivali su zbog kilograma, na šta im je ona brutalno uzvratila.

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poslednjih meseci slavna glumica i pevačica Selena Gomez svako malo se nađe na meti kritika zbog svoje kilaže. Sve je doživelo vrhunac nakon ovogodišnje dodele Zlatnih globusa na kojoj je nominovana za najbolju glumicu u mjuziklu, komediji ili televizijskoj seriji, zahvaljujući popularnom ostvarenju "Only Murders In The Building". 

Gomezova je prošetala pred okupljenim fotografima u nestvarnoj Valentino toaleti i pozirala sa velikim osmehom, međutim, njeno izdanje samo je otvorilo vrata "pakla" zbog komentara koje je dobila od trenutka kada su se fotografije sa dodele našle na mrežama. 

Prozivali su je da je poput "tenka", i poredili sa određenim životinjama, međutim, pevačica nije dozvolila da je to poremeti. Ona se tokom lajva na Instagramu obratila "kritičarima" i  jednom rečenicom im zapušila usta. 

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Trenutno sam malo veća jer sam uživala tokom praznika", rekla je pre nego što je okrenula glavu prema sestri Grejsi sa kojom je i bila na dodeli nagrada, pitajući je za mišljenje. Nakon što se činilo da se Grejsi slaže s njom, Selena je rekla da "ih nije briga" pre nego što je prasnula u smeh.

Podsetimo, Selena ima poprilično komplkovan odnos s društvenim mrežama i čak ih je izbrisala sa svog telefona 2019. godine. Naime, pevačica je tada otkrila da više nema Instagram jer se zbog negativnih komentara na njene objave osećala "depresivno".

Selena se nedavno osvrnula i na komentare da je sa Džastinom izgledala fantastično samo zato što je bila mršava. Naime, nedavno je na platformi The Truth, koja svakodnevno objavljuje zanimljivosti o poznatim ličnostima, objavljen video sa naslovom "Razlog zašto je Selena uvek bila mršava dok se zabavljala sa Džastinom Biberom", na kojem se vidi kako pevačica redovno vežba. 

Shutterstock 

Na kraju snimka mogao se videti i skrinšot razgovora između Selene i jedne obožavateljke koja joj je poručila da je "Džastin taj koji je zabrljao u odnosu", na šta joj je pevačica odgovorila da je ona bila previše "normalna" devojka za njega, misleći na svoj "običan" izgled, a provuklo se i da Biber voli manekenke.

PictureGroup / ddp USA / Profimedia 

Inače, Selena je izgledala neverovatno u haljini sa dramatičnim ljubičastim puf rukavima i izazovnim izrezom. Look je upotpunila sandala sa kaiščićima i srebrne minđuše, dok je kosu podigla i zaokružila izdanje suptilnom šminkom i nude karminom, i izgledala je apsolutno fantastično, te samo možemo da kažemo da kilogrami nisu nešto što definiše lepotu, niti će ikad biti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!