Selena Gomez ponovo se našla u centru još jednog razgovora o kilaži, kao i njenoj transformaciji koja je evidentan nakon nekoliko godina.

Ove nedelje je na TikToku psotao viralan video koji prikazuje fotografije Selene tokom njene veze sa pevačom Džastinom Biberom.

"Razlog zašto je Selena uvek bila mršava dok se zabavljala sa Džastinom" je opis videa pre nego što je na snimku ekrana naizgled prikazan stari Selenin komentar u kome je rekla da njen bivši dečko više voli "manekenke".

Kao odgovor na snimak, koji je prikupio više od 250 miliona lajkova, Selena je u komentarima ostavila tužni smajli.

Mnogi su dalje komentarisali njenu reakciju i neki su mislili da tako potvrđuje da je Džastin zaista više voleo modele i da je zato bila mršava, međutim većina je to shvatila kao razočarenje što se njena kilaža ponovo analizira na mreži.

"Možda je uznemirena što stalno navodite da se njeno telo menjalo tokom godina" napisala je jedna osoba u komentarima, a druga je dodala: "Tužni smajli jer još uvek raspravljate o njenoj prošlosti kao da je poznajete".

Toksična vea sa Džastinom Biberom

Podsetimo, veza popularnog dvojca Selene i Bibera započeta je 2010. godine, a mnogi su tvrdili da je jačina njihove ljubavi bila jednaka tome koliko su toksični jedno za drugo.

Njihovu vezu obeležili su brojni raskidi, skandali, a konačni se dogodio u aprilu 2018. godine. Njihovaveza bila je prepuna uspona, padova i prepucavanja preko društvenih mreža.

Selena Gomez je bia mršava dok je bila sa Džastinom.
Shutterstock 

Budući da su stalno kretali u istim krugovima, viđali su se često i uvek su bili u dobrim odnosima kako bi samo obnovili staru ljubav.

A, mnogi su napisali da ovo uopšte ne treba da bude tema, dok se Selena više nije oglašavala ovim povodom.

Nakon što su Selena i Biber poslednji put pokušali da budu u srećnoj vezi u maju 2018. godine, Biber je iznenada ponovo uplovio u vezu sa manekenkom Hejli, a potom su se u tajnosti venčali.

Hejli i Džastin su se u tajnosti venčali.
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Selena je konačan krah veze teško podnela, a kasnije je priznala da se jako dugo borila sa depresijom i anksioznošću, kao i da je imala suicidne misli. Selena je teško podnela ovu vest, samo mesec dana kasnije je doživela nervni slom i završila na psihijatriji u Los Anđelesu. Posle višemesečne terapije i dijagnostifikovane depresije, pevačica je nastavila svoju muzičku karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!