Bruklin Bekam ne prestaje da bude glavna tema medija poslednjih nedelja. Najpre je svađa između njegove supruge Nikole Pelc i majke Viktorije punila naslovnice tabloida, a potom se ponovo pričalo i o njegovim neuspešnim poslovnim poduhvatima. Kao da sve to nije bilo dovoljno, već se digla i pompa nakon što se saznalo da praznike nije proveo sa porodicom već im je društvo pravila pevačica od koje se, kao stvari stoje, ne odvajaju čak ni kada idu u krevet.

Bruklin Bekam se ne odvaja od supruge ali i pevačice Selene Gomez.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U pitanju je Selena Gomez, a njihov čudan odnos danima je predmet govorkanja na mrežama. Naime, par je viđen kako letuje u Meksiku, gde su proslavili Novu godinu, a od momenta kada su na Instagramu osvanule zajedničke fotografije mnogi su mišljenja da Bruklin i Nikola imaju otvoren brak. 

Tome je pomoglo i to što su sami sebe opisali kao "throuple" odnosno "trojac" i to javno. Selena je napisala čak da je u redu da ih svi zovu "parom". Prema pisanju stranih medija, oni su svi odseli u istoj sobi, pa čak i često spavaju u istom krevetu.  

Doduše, otvoreni brakovi nisu novost u Holivudu, ali je bilo iznenađenje što se ovako nešto vezuje za Bekama s obzirom da je poznato koliko je svoju suprugu dizao u nebesa. 

Isto važi i za Selenu koja je dugo važila za omiljenu slatkicu Holivuda. Pevačica ima više nego burnu ljubavnu prošlost. Već je dugo nisu ni sa kim povezivali, a pre nekoliko godina je doživela nervni slom kada se njen bivši ljubavnik i partner Džastin Biber oženio s manekenkom Hejli Biber.

Kao što znamo, Selena i Džastn su se zaljubili još kao tinejdžeri, a iako su više puta raksidali i mirili se, Selena se ipak nadala da će Džastin za nju biti ‘onaj pravi’. Kada se ispostavilo da to nije tako, pala je u depresiju i završila u psihijatrijskoj ustanovi, a danas se ipak očigledno sprema da otvori srce novoj osobi – ili osobama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!