OŽENIO JU JE DOK JE BILA MODEL, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: On sav u mišićima, ona puna celulita i ne haje za kritike

Mark Valberg svojevremeno je oženio jednu od najlepših Victoria's Secret modela, koja je danas veoma često tema medija jer se "zapustila".

Charlie PITT@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mark Valberg odlučio je da božićne i novogodišnje praznike proslavi sa porodicom na toplijoj destinaciji, ali čak ni ovde nisu mogli da pobegnu oku paparaca koji ih, čini se, prate u stopu. 

Međutim, par se na njih ne obazire, uživaju u svojoj ljubavi i ne biraju ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti. Mark ne krije koliko je zaljubljen u svoju suprugu, Reu Durem sa kojom je od 2001. godine i koja mu je rodila četvoro dece.

C Pitt-S King@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, lepa manekenka bila je jedna od onih koja nikad nije dobila zasluženo priznanje iako je pomerila granice modelinga, a do dana današnjeg ostala je upamćena kao jedna od retkih lepotica koje su bile i ostale potpuno prirodne i jedna od najperspektivnijih Victoria' s Secret anđela.

I danas, sa 44 godine, zrači neverovatnom lepotom i mladolikošću, te ne čudi što je Mark ludo zaljubljen u svoju suprugu za koju kaže da je "najlepša na svetu".

screenshoot/facebook 

Ipak, šira javnost ne deli uvek njegovo mišljenje, te se lepa Rea često nalazi na meti kritika jer ne izgleda kao na početku karijere. 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona se pre nekoliko godina posvetila porodičnom životu, a vidljivo je da su četiri trudnoće ostavile "traga" na nejnom telu. Ipak, mi se ne slažemo da to umanjuje njenu lepotu. 

Rea samo pokazuje da je kao sve mi - prava žena od krvi i mesa, te da i manekenke imaju celulit i strije i da u tome nema ničeg lošeg.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!