SUZE U OČIMA: Pevač posvetio stihove svojoj supruzi Krisi Tajgen koja je izgubila bebu, OVI stihovi su rasplakali sve

Nastup Džona Ledženda bio je najdirljiviji trenutak na dodeli Bilbordovih priznanja, a verovatno i na celoj muzičkoj sceni ove godine

Profimedia Pevač nije mogao, a ni želeo, da zadrži sopstvene suze dok je pevao stihove za Krisi

Prvi put nakon tragičnog gubitka sina Džeka, Džon Ledžend se pojavio na praznoj pozornici Dolbi Teatra, gde je održana ovogodišnja dodela Bilbordovih muzičkih priznanja. Sam, za crnim klavirom, u belom odelu. Znajući da su pre svega nekoliko dana on i njegova supruga Krisi Tajgen izgubili bebu kojoj su se radovali kao ničemu do tad, prisutni su zanemeli. Pre nego što je odsvirao prvi akord, Džon je tiho rekao: "Ovo je za Krisi."

U jednom trenutku izgledalo je da će mu glas pući. Suze su mu se pojavile u očima dok je pevao: "Ne brinem za nas, nikad i nisam. Mi znamo kako se priča završava. Nikad se nećemo slomiti."

U tom trenutku njegove suze zaiskrile su u očima svih prisutnih, a verovatno i svih onih koji su pratili ovu ceremoniju.

Keli Klarkson, koja je vodila program u Dolbi Teatru, rekla mu je: "Moje srce - očigledno sva naša srca - stoje uz Krisi i tebe u ovom teškom trenutku. Zahvalna sam što si, uprkos svemu, nastavio da širiš svoju svetlost i deliš talenat sa nama."