ONA JE ŽENA APOLONA 21. VEKA: Izgledala je kao MILION $ u smeloj kombinaciji, a jednim pokretom otkrila je INTIMNI DEO

Sabrina Daur Elba, supruga Idrisa Elbe kojeg inače zovu Apolon 21. veka sasvim slučajno je otkrila intimni deo na crvenom tepihu.

Stars Image Bank / KCS Presse / Profimedia

Sabrina Daur Ebra bila je zvezda dodele prestižnih nagrada magazina "GQ". Supruga slavnog glumca Idrisa Elbe ovaj put pojavila se na crvenom tepihu bez svog partnera. Lepa Sabrina blistala je u crnom provokativnom kobinezonu širokih nogavica, dok njene grudi bile prekrivene debelim crnim trakama. 

Sabrina verovatno nije ni slutila da će upravo crne trake otkriti previše. naime, dok se kretala, u jednom trenutku sevnule se njene bradavice, a paparaci su munjevitom brzinom ovekovečili ovaj prizor. Ipak, ovaj peh nije omeo Sabrinu.

David Jones / imago stock&people / Profimedia 

Apolon 21. veka, kako inače zovu Idrisa Elbu i njegova supruga važe za jedan od najatraktivnijih svetskih parova, a i više je i nego očigledno zbog čega je to tako.

Idris i Sabrina venčali su se 2019. godine, a pre braka sa ovom lepoticom, Elba je dva puta odlazio pred oltar. Prvi put sa Hanom Borgard kojom je bio u braku od 1999. do 2003. a drugi put se oženio Sonjom Nikol Hamlin sa kojom je bio kratko 2006. Glumac koji ima ćerku Isan i sina Vinstona, i pored dva propala braka nije odustao.

"Izašao sam na jedini slobodan dan koji sam imao, istina, bila je nedelja veče. Otišao sam na zabavu i ona je bila tamo. Žurka se zvala "Slow Jam Sunday" i ugledao sam je. Očarala me je. Ostatak je istorija", otkrio je za britanski "Vogue" Elba da se u Sabrinu zaljubio na prvi pogled. 

Lepa Sabrina koja se bavi modelingom potpuno je očarala slavnog zavodnika, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte više njenih fotografija:

NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia Idris Elba i njegova supruga Sabrina Daur Ebra

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!