OSTAVILA 10 GODINA MLAĐEG DEČKA ZBOG KOLEGINCE: Mnogi su bili ubeđeni da su lažirali vezu kojom su intrigirali javnost

Olivija Vajld i Hari Stajls raskinuli su dvogodišnju vezu.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Olivija Vajld i Hari Stajls prekinuli su dvogodišnju vezu, ali su ostali u dobrim odnosima.

„Među njima nema zle krvi. Hari nije otkačio Oliviju, ili obrnuto“,rekao je izvor ekskluzivno za Page Six.

„Ovo je najduža veza koju je Hari ikada imao, tako da je očigledno da imaju posebnu vezu."

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Insajder ističe da su izazovi veze na daljinu doprineli da Olivija i Hari raskinu i naprave pauzu nakon skoro dve godine zabavljanja.

„Na pauzi su. Nemoguće je imati vezu kada su njegovi koncerti sledeće godine zakazani na svim kontinentima, a Olivija ima svoj posao i svoju decu“, objašnjava izvor.

Prema drugom izvoru, Stajls i Vajldova idu svojim putem dok on kreće na turneju po Južnoj Americi, a ona odlazi u London da radi na dokumentarcu.

Dok je Olivija bila na Stajlsovom koncertu u Los Anđelesu prošlog utorka, spremali su se da provedu vreme razdvojeni.

Shutterstock  Olivija Vajld

Na pitanje zašto je Vajldova na koncert dovela svoju decu - Otisa (8) i Dejzi (6), koje deli sa bivšim verenikom Džejsonom Sudeikisom, prvi insajder kaže: 'Oni su prijatelji, i dalje ćete ih videti zajedno.'

Drugi izvor je objasnio: „Stvari su za njih kao par bile izazovne zbog Harijeve turneje, dok Olivija provodi vreme sa svojom decom u Londonu, gde su oni sa Džejsonom.“

Do razlaza je došlo nakon što je par prošao kroz dosta drame nakon premijere njihovog filma 'Don't Worry Darling', zbog navodne svađe u kojoj je učestvovala koleginica Florens Pag.

Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia 

U međuvremenu, Olivija Vajld se nosila sa veoma gadnom bitkom za starateljstvo sa Džejsonom Sudeikisom (47). Većina fanova je verovala da je Olivija napustila Džejsona zbog Harija, što je ona negirala.

„Informacija da sam ostavila Džejsona zbog Harija je potpuno lažna“, rekla je ona za Vanity fair u intervjuu.

Shutterstock 

„Naša veza je završena mnogo pre nego što sam upoznala Harija“, objasnila je i dodala: „Kao i svaka veza koja se završi, naša se nije završila preko noći.“