NE MIRI SE DA GA JE DIVA OSTAVILA ZBOG STARE LJUBAVI: Sad novu devojku tera da liči na bivšu i tera je da ide u teretanu

Aleks Rodrigez, bivši dečko Dženifer Lopez navodno tera novu devojku da liči na nju, te je teretana jedna od stvari koja je "must" ukoliko želi da bude sa njim.

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako stvari stoje, nakon raskida veridbe sa Dženifer Lopez, njen bivši verenik Aleks Rodrigez nema sreće da nađe novu ljubav. Svakoj devojci je nešto zamerao, a izvori tvrde i da ih je često poredio upravo sa bivšom koja je, podsetimo, raskinula sa njim nakon brojnih priča o prevari, da bi se naposletku vratila svojoj velikoj ljubavi, Benu Afleku, i na kraju se i udala za njega. 

Rodrigez je na pitanja o latino divi nakon svega odgovarao sa knedlom u grlu, i javno istakao da je "pogrešio što ju je pustio". No, njegove reči ni najmanje nisu poremetile Džej Lo koja uživa punim plućima u staroj/novoj romansi. 

Shutterstock 

Sada je Aleks još jednom privukao pažnju javnosti izborom nove devojke koja je fitnes instruktorka, a njen izgled mnoge je iznenadio. Žaklin Kordeiro i Aleks Rodrigez nedavno su uslikani na Beverli Hilsu, dok su uživali u kupovini i držali se za ruke. Izvori bliski bejzbol legendi tvrde da je on konačno srećan, a dopada im se i izbor njegove izabranice, ali ima i onih koji tvrde da Rodrigez od nje zahteva da izgleda kao Džej Lo, jer mu se "dopadaju izraženi mišići"

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Žaklin je ne samo fitnes guruu, već ima i dvoje dece, kao i uspešan fitnes brend, a radila je i kao medicinska sestra, a onda je magistirala nutricionizam. 

Ipak, iako je zdrav život deo njenog "posla", kao i načina života, ono što je zbunilo mnoge je to što Žaklin prati u stopu, te je u teretani viđaju češće nego pre. Sve to je išlo u prilog tvrdnji da Rodrigez sledi bizarno pravilo u vezama odnosno da primorava partnerke da neumorno treniraju kako bi došle do željene forme, one koja se njemu dopada.

To pravilo je navodno primenjivao i u veza sa Kameron Dijaz i Kejt Hadson, koje su samo neke od poznatih imena iz ljubavne prošlosti ovog bivšeg sportiste, koji se zabavljao i sa Madonom (zbog nje je prihvatio kabalu), Demi Mur, manekenkom Melisom Brito, i En Vojčicki, bivšom suprugom jednog od osnivača Gugla Sergeja Brina.

Da li u ovim pričama zaista ima istine, ostaje da vidimo, a još fotografija njegove nove izabranice pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako izgleda Žaklin Kordeiro, nova devojka Aleksa Rodrigeza

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!