Dženifer Lopez možda je danas u srećnom braku, ali nažalost, tu sudbinu ne dele svi njeni bivši. Zapravo, čini se da je svaki muškarac koji je ušao u njen život, a koji nije poštovao pravila koja ima u odnosima, prošao kao "bos po trnju", sem jednog - njenog bivšeg verenika Krisa Džada koji je danas u srećnom braku.

Ostali se ne mogu pohvaliti svetlom sudbinom. Tako je primera radi, njen prvi suprug Ođani Noa spao na toliko niske grane da na sve načine pokušava da proturi njihove porno snimke koji su nastali dok su još bili u odnosu.

Ođani Noa nije dobro prošao posle veze sa Džej Lo.
Shutterstock 

Srećom, advokati pevačice osujetili su njegove naume, a nakon svih ovih godina, nikada više nije našao ženu koja bi postala "gospođa Ođani".  

Sa druge strane, njen drugi verenik Kris Džad sa kojim je provela dve godine jedini je uspeo da nađe sreću nakon raskida sa latino divom. On je u braku od 2010. sa Rebekom Džad sa kojom je dobio 4 dece i danas živi van svetla reflektora. Za njega se tvrdilo i da je jedini koji pevačicu nije prevario niti povredio.

Kri Džad je jedini izbegao kletvu Džej Lo.
FREDERIC BROWN / AFP / Profimedia Dženifer Lopez

Čak i ako se uzme u obzir Ben Aflek koji joj je sada postao suprug, ni on nije bio previše srećan u prethodnim odnosima, po sopstvenom priznanju. On je čak krivio i bivšu suprugu Dženifer Garner za to što je počeo da pije, što su mu svi žestoko zamerili. Ipak, čini se da mu sada daleko bolje ide. 

Ben Aflek takođe nije izbegao kletvu Džej Lo.
RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je reč o Marku Entoniju, on je nakon Džej Lo imao neuspeli brak, a čini se da ni naredne veze nisu imale "happy ending". Zbog svega se godinama priča da Džej Lo prati kletva da svako ko se o nju ogreši, kasnije nema sreće u ljubavi. 

Mark Entoni je nakon braka sa Džej Lo prošao kao bos po trnju sa drugim devojkama.
pritnscreen/instagram 

Sad je, čini se, konačno došao na red i Aleks Rodrigez koji je pevačicu varao na svakom koraku. On je nedavno okončao vezu za koju se spekulisalo da će se završiti brakom, međutim. čini se da A-Rod neće skoro stati na "ludi kamen".  

Aleks Rodrigez je raskinuo sa devojkom.
FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Džej Lo navodno ima i pravila u vezi koja je terala da poštuju svi njeni momci. Latino diva bila je poznata po burnim vezama, a nakon brojnih emotivnih lomova rešila je da se na neki način osigura i smanji mogućnost da je ponovo neko "namagarči".

Tako su stjuardese zabranjene nakon što je njen bivši suprug Mark Entoni imao aferu sa jednom. Takođe, podrazumeva se da moraju da budu u formi, te je nedopustivo da imaju stomačić, a zahteva i da ima pristup mobilnom svog partnera 24/7.

Dženifer lopez ima pravila u vezi.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dženifer je izričita i po pitanju alkohola, te ne trpi više od tri pića po večeri, što se odnosilo ponajviše na Rodrigeza koji je znao da bude veoma neumeren, i naposeltku, zahteva intimne odnose 4 puta nedeljno.

Bilo kako bilo, činjenica je da retko kojem bivšem Džej Lo nakon raskida sa njom ide dobro, te se čini da če se listi koji su se navodne kletve spasli pridružiti i Aflek, a da li će zaista imati život kao u bajkama, ostaje da vidimo.

Instagram Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!