ČUVAO JE ANĐELINU I BREDA I ZARAĐIVAO PREKO MILION DINARA MESEČNO: Ipak, dao je OTKAZ jer jedno nije mogao da podnese

Telohranitelj Anđeline Džoli dao je otkaz nakon 17 meseci, a u jednom intervjuu otkrio je zašto je to učinio iako je zarađivao ogromne sume novca.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ime Mark Bilingejm možda nije poznato široj javnosti, ali ga u Holivudu i te kako poznaju. On je čovek koji je svojevremeno čuvao neka od najvećih glumačkih imena poput Rasela Kroua, Majkla Kejna ali i nekadašnji par - Anđelinu i Breda.

Nakon njihovog razvoda, ostao je uz Džolijevu, ali je uprkos tome što je bio deo njene porodice čitavih 17 meseci, i što je zarađivao 11.500 evra, što je oko milion i trista hiljada dinara, odlučio je da da otkaz.

"Kada sam napustio vojsku 2007. godine, završio sam kao telohranitelj slavnih osoba kao što su Andžeina Džoli, Bred Pit, Rasel Krou i Majkl Kejn. Zarađivao sam jako dobro – tri puta više nego što sam zarađivao u vojsci", ispričao je Mark Biligejm za Daily Mail.

Štiteći slavne ličnosti, upoznao ih je onakve kakve one zaista jesu.

"Iza zatvorenih vrata slavne osobe su samo normalni ljudi. Smeju se i šale... Uvek su bili puni poštovanja prema meni. Ako sam ikada rekao da postoji sigurnosni razlog zašto nešto ne mogu da uradim, oni to nikada nisu dovodili u pitanje – verovali su mi 100 odsto", istakao je.

Međutim, postavilo se pitanje zašto je onda odustao od saradnje sa, konkretno Džolijevom.

Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Njihovoj deci sam postao poput očinske figure (rekao je o saradnji sa Anđelinom i Bredom). Nisam imao privatni život. Bio sam iscrpljen. Moj porodični život nije postojao. Za 17 meseci sam bio kod kuće samo šest nedelja. Jednostavno je bilo previše", ispričao je na kraju. 

- / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Anđelina i Bred bili su u braku od 2014. do 2019. godine, a njihov turbulentan razvod još uvek traje. Anđelina je Breda optužila i za nasilje, i iznela u javnost dokaze o povredama, te ispričala da je Pit nasrnuo i na njihovu decu

Sa druge strane, glumica je prodala Bredu iza leđa imanje i vinariju Miraval u kojoj su nekada živeli i planirali da provedu starost, a nedavno je procurio i emotivni mejl koji je poslala bivšem suprugu prošle godine, a koji objašnjava njen postupak.

SOPA Images / Sipa Press / Profimedia 

"To je mesto na koje smo doveli blizance kući i gde smo se venčali u znak sećanja na moju majku. Mesto koje je obećavalo ono što bi moglo da bude i gde sam mislila da ću ostariti. Čak je i sada nemoguće ovo napisati bez plača. Uvek ću se sećati onog što je bilo pre deset godina. Ali to je takođe mesto koje označava početak kraja naše porodice - i posao koji je usredsređen na alkohol. Nadala sam se da bi to nekako moglo da postane nešto što nas drži zajedno i da smo pronašli svetlo i mir. Sada vidim kako si stvarno želeo da odem i najverovatnije će ti biti drago da primiš ovaj mejl", napisala je tada Anđelina, a kako su ona i Bred izgledali u doba najveće ljubavi, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Shutterstock Pogledajte kako su nekad izgledali Anđelina Džoli i Bred Pit u doba njihove najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!